Nem tudom elfogadni a babámat.7 hetes terhes vagyok. Ez a második házasságom. Az előző házasságomból van két gyerekem. Szerintetek?
Amikor kiderült h terhes vagyok..sírógörcsöt kaptam..mivel pcos vagyok..azt mondta a doki h most biztos nem lehetne gyerekem..de nem is akartam..és mégis..
a férjemnek nincs saját..de szereti az én kettőmet..
Én próbálom elfogadni a babát..de nem megy..
Megkövezhettek nyugodtan..
De örülnék normális válaszoknak is.
28.-án megyek vissza az orvoshoz..addig van időm.
anyagilag rosszul állunk..évek óta pl nem is nyaraltunk..még belföldön sem..
majdnem 2 hete már tudom a babát..és azóta nem változtak az érzéseim.
soha nem gondoltam vna h egyszer így érzek majd..
Én el sem tudom képzelni hogy ez milyen érzés lehet, és nagyon sajnállak is érte (a szó jó értelmében, mert biztosan nagyon szörnyű).
Mi egy éve küzdünk egy saját gyerekért, de az istennek sem akar összejönni, pedig már nagyon sok pénzünk van benne, viccesen szoktam mondani hogy ennyiért már vagy egy tucat etióp árvát is vehettünk volna...
Ebben a hónapban megfogantam végre, és a pozitív teszt után pár nappal elhalt, nem fejlődött tovább. De nem adom fel.
Egy kismamaújságban olvastam, hogy sokan eleinte ilyen vagy olyan okok miatt nem akarják a babát, de aztán mégsem vetetik el, mert az sem akarják. Azt írták, ez a hormonok tánca miatt teljesen normális, ráadásul az ember ugye belegondol hogy erre a világra, és miből is neveli fel...
Állítlag aki azért elvetni nem akarja, annak megváltoznak az érzelmei ahogy nőni kezd a pocakja, illetve érzi a baba mocorgását. Sokat segít, ha a család támogat.
Neked kell döntened. CSak annyi amit mondhatok, egy gyerek az élet csodája, egy isteni (nem vagyok vallásos, mégsem tudom máshogyan megfogalmazni) ajándék. Ha most úgy döntesz hogy nem fér bele az életetekbe, nem tudhatod hogy legközelebb is megadatik-e neked hogy újra teherbe ess. Ezt kell mérlegelned. Nagyon nehéz lehet neked. TAlán próbáljatok meg közös döntést hozni. ÉS ne felejtsd el, a férjednek még nincs saját gyereke. ÉS hiába szereti mindennél jobban a tieidet, de talán pont ezért kéne megajándékoznod egy sajáttal...
Szia!
De aranyos vagy h írtál! :) Megtartottam a babát,egyszerűen nem vitt rá a lélek h elvetessem..kb 3-4 hét és szülök.Az érzéseim még vegyesek,de remélem h teljesen pozitív leszek amikor a karomban fogom tartani!!!
Jajj, de jó! Örülök. Könnyű szülést kívánok Neked!
Egy korábbi válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!