Kinek mikor távozott a nyákdugoja? Milyen volt? 39hetes km
Figyelt kérdés
nekem tegnap ota átlátszo takonyszerü vmi távozik a hüvelyemböl kisebb nagyobb darabokban görcsök,derékfájás kiséretében.ez azt jelenti h tágulni kezdtem??aki mondjuk már a 34.héten eg ujjnyiranyitva van annak is eltávozik?,ki meddig huzta még a nyákdugo távozása után??
Válaszokat elöre is köszi.
Minden jot!
2009. júl. 22. 22:31
1/3 anonim válasza:
Én az elsőt a nyákdugó távozása után másnap megszültem. A másodiknál már nem emlékszem...
2/3 anonim válasza:
A nyákdugó távozása jó jel :), én 1 hét múlva szültem meg tavaly augusztusban :). Jó egészséget, könnyű szülést :):)
3/3 anonim válasza:
Nekem a 38. hét után, egy keddi napon távozott, menszis görcsök kiséretében. Olyan feltűnően nyálkás, nagy mennyiségű valami volt, rózsaszines, véres, nem lehetett azt gondolni, hogy ez folyás, egyértelmű volt, hogy nyákdugó, a mennyiség és a milyenség miatt. Ez reggel 6 körül volt. Este fél 11-re meglett a kisfiam :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!