Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek darabokban távozott a...

Akinek darabokban távozott a nyákdugója annak mennyi ideig tartott, és utána mikor lett meg a babája?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn reggel ment el egy darab, az olyan volt mint a takony. Nyúlós, zöldes nyálkás valami, s olyan 10 cm hosszú.

Kedden reggel elkezdett fájni a hasam gyengén. Szerdán hajnalban már 10 perces fájások voltak, reggelre már 5 percesek lettek. Olyan 10 óra körül ment el jelentősebb mennyiségű nyákdugó, akkor is olyan volt mint a takony, csak már alvad vérdarabok is voltak benne. 12 körül már élénkpiros véres kocsonyás volt, s akkor indultunk be a kórháza, este 9:03 ra lett meg a baba.

2009. márc. 17. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 nap volt még a szülésig.
2009. márc. 17. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem elozo terhessegemnel ra 10 napra szuletett meg a baba,most 37/3 hetes vagyok,es 5 napja ment el es meg semmi.Remelem meg marad a baba legalabb 1 hetig.Hadd hizzon csak.Dokim szerint 1 het az atlag a nyakdugo tavozasatol a szulesig.

Konnyu szulest neked!

2009. márc. 17. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
vasárnap hajnal kettőkor kezdett el folyni és hátfőn hajnal negyed ötkor lett meg a baba.
2009. márc. 17. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

nekem aznap mikor elment a nyákdugó, rá 8 órára már a kezemben tartottam a kislányom!

2009. márc. 18. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 napba telt. Bár engem meg is vizsgált a doki, és ő is beletrafált a dátumba. 3 hetes baba anyukája
2009. márc. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!