Akinek darabokban távozott a nyákdugója annak mennyi ideig tartott, és utána mikor lett meg a babája?
Hétfőn reggel ment el egy darab, az olyan volt mint a takony. Nyúlós, zöldes nyálkás valami, s olyan 10 cm hosszú.
Kedden reggel elkezdett fájni a hasam gyengén. Szerdán hajnalban már 10 perces fájások voltak, reggelre már 5 percesek lettek. Olyan 10 óra körül ment el jelentősebb mennyiségű nyákdugó, akkor is olyan volt mint a takony, csak már alvad vérdarabok is voltak benne. 12 körül már élénkpiros véres kocsonyás volt, s akkor indultunk be a kórháza, este 9:03 ra lett meg a baba.
Nekem elozo terhessegemnel ra 10 napra szuletett meg a baba,most 37/3 hetes vagyok,es 5 napja ment el es meg semmi.Remelem meg marad a baba legalabb 1 hetig.Hadd hizzon csak.Dokim szerint 1 het az atlag a nyakdugo tavozasatol a szulesig.
Konnyu szulest neked!
szia
nekem aznap mikor elment a nyákdugó, rá 8 órára már a kezemben tartottam a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!