Szülés utáni elsö menstruációnál mindenki nagyon vérzik? Belölem nagy darabokban jönnek a vércsomók. Normális ez? 8 hete szültem.
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 13:31
1/6 anonim válasza:
nekem már másfél éves a fiam, de még mindig nagyon erosen és gyakran darabosan van meg...igaz, már rendszeresen és rovidebb ideig tart mint azelott, na de így sem tul jo:(
2/6 anonim válasza:
Szia, általánosságban a szülés utáni első vérzés nagyon erős szokott lenni, de darabos nem lehet. (hívd fel az orvosodat, amúgy is lassan akkor aktuális lenne a 6 hetes kontroll. vagy már voltál?)
Én kivétel vagyok amúgy, mert nekem ugyanolyan (kevés) a menzeszem azóta is, mint előtte, és a szülés utáni első is ugyanolyan kevés volt. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de a barátnőimnek mind nagyon erős volt.
3/6 anonim válasza:
Szia! Darabosnak nekem se darabos, viszont sokkal jobban vérzek, mint előtte. Most jött meg először szülés után, remélem nem lesz mindig ilyen...
4/6 anonim válasza:
Nekem nem volt erösebb és nem is lett erösebb mint szülés elött.darabosnak nem kellene lennie.Hívd fel a dokidat.Voltál már kontrollon?
5/6 anonim válasza:
Pontosan a 8.ik héten nekem is megjött,akkora darabok jöttek ki belőlem mint a csirkemáj,a dokim azt mondta minden rendben,de még is sik ideg voltam,azóta eltelt több mint egy hónap,minden oko
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Mára volt idöpontom a dokihoz,de felhivtam,hogy tegyük át jövö hétre,mert nagyon vérzek.Azt mondta,hogy az elsö általában nagyon erös szok lenni,mondtam azt is,hogy nagyon darabos,azt mondta jövö héten egnézi ultrahangon.
2009. szept. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!