Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek ment már el nyákdugója,...

Akinek ment már el nyákdugója, elmesélné hogy milyen volt és mennyi?

Figyelt kérdés
Bocsi ezért az intim kérdésért! Nekm az előző szülésemnél egy fél tenyérnyi kocsonyás színtelen zselé távozott. Most ismét várandós vagyok és mára vagyok kiírva. Ma reggel szintén ilyen dolgot tapasztaltam, de csak egy keveset. Mondjuk olyan mennyiségűt, mint amennyi fogkrémet rakunk a fogkefére. /hű de hülye hasonlatot találtam/. Ugye ez is az volt?
2011. máj. 6. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem részletekben ment el.1 hétig jöttek kisebb-nagyobb darabok, aztán egy pár napig semmi, aztán egy nagyobb darab, és este mentünk a kórházba, éjjel meg is született a kisfiam:)

De változó, ha mára vagy kiírva, lehet hogy nem fogod már sokáig húzni.Amikor mondtam a védőnőmnek, hogy valószínű elment a nyákdugó azt mondta akkor 1-2 nap és szülök.Hát nem így lett, de mondjuk én akkor a 37-38. hétben voltam.

Amúgy nem olyan rossz hasonlat, csak nem tudom Te mennyi fogkrémet nyomsz a fogkefédre, mert én nem sokat:D

könnyű szülést!!!:)

2011. máj. 6. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a kórházban voltam és pisilés után távozott belőlem ilyen pirosas barnás nyálka,mikor kérdeztem,a szülésznőt ő azt mondta,hogy az volt a nyákdugó!
2011. máj. 6. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 1-2 napig volt olyan, hogy 1-2 alkalommal pisilés után barnás-pirosas volt.Sejtettem, hogy ebből hamarosan baba lesz.2 nappal később mentem magzatvízvizsgálatra és bent tartottak, 5,5 órával később meg lett a babám.:)
2011. máj. 6. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Pici vérzéssel járt, annyi, hogy egy tisztasági betét elbírta. Ez hétfőn volt, szerda hajnalban jöttek a fájások.
2011. máj. 6. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!