Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt nagyobb mennyiségű...

Akinek volt nagyobb mennyiségű, több napon át távozó nyákdugója szülés előtt, írjon és nyugtasson meg. Normális?

Figyelt kérdés
Nekem második napja távozik és elég nagy darabok jönnek ki minden egyes alkalommal. Lehet az nem is az? De az állaga, a színe, mindene stimmel, csak a mennyisége nem. Kérlek írjatok!
2009. ápr. 29. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Pontosan nem tudom mert még nem szültem de a barátnőmnek elmondása szerint 1 hétig távozott a nyákdugó és a végén már picit véres volt. Bocsi ha nem tudok pontos választ írni, de hátha ez megnyugtat.

Könnyű szülés kívánok!!!

18 hetes kismama

2009. ápr. 29. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem először jött egy kis darab kocsonyás állagú, utána folyamatosan 6 napig vizesebb folyás. Az utolsó napon már annyi, hogy a vastag betét is 2 óra alatt elázott. Kórházban voltam, így minden nap nézték, azt mondták rá nem magzatvíz. Tehát lehet hogy neked is több napon keresztül távozik. Könnyű szülést kívánok!

2009. ápr. 29. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!ne aggódj a nyákdugó több napon keresztül is távozhat!néha rózsastínes,vagy véres!de ez normális!azt jelenti h a szervezeted eltávolítja azt az akadályt,ami eddig a babád védte!!!és azt is h nem sokára megérkezik a kis manód!gratulálok!!!jó babázást!
2009. ápr. 29. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából a mennyisége aggasztott legjobban, mert a többiről már hallottam, olvastam csak erről nem. Meg nekem ugyanolyan kocsonyás a többi darab is, mint az első, semmi folyósabb szerű nincs benne. Már nagyon várom a szülést!:-)
2009. ápr. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!