Szülés elött mennyivel volt (ha volt) nagyobb mennyiségű folyásotok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 16:15
1/4 anonim válasza:
nyákdugó elmenésére gondolsz?......folyás nem volt, szerintem az nem átlagos
2/4 anonim válasza:
Szia! Én értem a kérdésed! Nekem már a 30. hét körül volt, hogy sok folyásom volt, most, 35 hetesen pedig egyik nap hirtelen éreztem egy kis melegséget és hogy sok jött, fél tenyérnyi vízes folyás volt a bugyimon, de még a nadrágom is olyan lett... Meg is ijedtem nem a magzatvíz szivárog-e, ezért bementünk a kórházba és ott mindent rendben találtak! Azt mondták lehet nagyobb mennyiségű hüvelyváladék halmozódott fel és egyszerre jött ki. Érdekes, mert nekem ez a harmadik terhességem és csak most tapasztaltam először ilyet!
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem a szülés elötti napon reggel nagyon sok folyásom volt.azthittem.hogy a magzatviz ment el,de nem az volt hanem folyás.Elötte mindig normál volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. márc. 11. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!