35. héten most volt, hogy nagyobb mennyiségű váladék távozott, ez mi lehetett?
Nekem nem volt véres a nyákdugó, 38+6 hetes voltam, amikor elkezdett távozni reggel./sárgás, nagyon enyhén narancsos színű, kocsonyás anyag/.Éjjel 2 kor megszületett a kisfiam:)De nem feltétlen kell, hogy szülés legyen a következménye aznap.Barátnőm, rá 2 hétre szült meg.Igen, elképzelhető, hogy kicsit nyílt a méhszáj, és lehet, hogy most 2 hétig semmi más nem lesz "tünetként".Utána meg előbb utóbb, úgyis beindul a szülés.Azért szorítok, hogy pár hetet még bírjon ki a babód,mert még egy kicsit korai lenne kibújni!
Habár lehet, hogy kiváncsi természet:)))))
Én figyelném, és legközelebb megemlíteném az orvosomnak is. Nekem is volt bővebb sárgás folyásom 35 hetesen, csináltak tenyésztést, és kiderült hogy egy durva baktérium okozza. Ha időben észreveszik még kitudják kezelni szülés előtt.
Első babámat várom, de én úgy tudom a nyákdugó enyhén véres, barnás, vagy rózsaszínes kocsonyás váladék.
37h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!