12hetes és 3 napos vagyok.3 napja hagytam abba az utrogesztánt. Ma egy nagyobb mennyiségű kissé ragacsos sárgás váladék távozott belőlem. Nincs görcs, semmi panasz. Bajt jelenthet ez?
Szió!
Bár én nem szedtem ezt a gyógyszert, de sztem nem amiatt van. Már tobb hasonló folyásos kérdést olvastam itt és másoknak is van folyás... (nekem is természetesen) hígabb-sűrűbb, fehéres sárgás... kinél hogy
Ha nem rossz szagú, vagy barnás esetleg véres piros, addig nincs baj.
Gratula és kellemes babavárást!
12 + 3 hetes kismama :)
Köszönöm szépen:)
Ezek szerint egyidősek vagyunk!:) Te tudod már a nemét? nekem 12 hetesen megmondták. 2.gyerkőc.
Voltál már a 12hetes uh-on?
Nem... Normálon. És 5 éve is ugyanez a doki, szintén meg tudta mondani a pici nemét. Ő kislány. Most fülyköst láttunk:) föl is nagyította:)
És még most fogsz menni uh-ra? nyakiredőre?
szió!
igen, még most megyek... azt mondta a doki, hogy jó ilyenkor. Meg a védőnő is. Most veszik le a vért is.
Gratula a babóhoz még egyszer!
Szia!Nekem az utrogestant a 12. hét végéig kellett használnom.
nem tudom, van e köze a kettönek egymáshoz, de ugyis mész az orvosodhoz, emlitsd meg neki!
Már voltam dokinál. Akkor még használtam a kúpot. (11hét5naposan). Akkor volt a 12hetes uh+vérvétel,tarkóredő mérés, minden.
Legközelebb majd csak 15hetes5naposan kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!