Önmagában a nagy súlyú (4 kg feletti) baba nem indokolja a császármetszést, ugye?
Nem.
Egyik barátnőm természetesen szült 4100 grammos babát,én 2800 grammos babát szültem császárral,de természetesnek indult.Ennyit erről.
Önmagában biztos, hogy nem indokolja.
Az UH-os súlybecslés különben sem tökéletesen megbízható, simán tévedhet is, és inkább a fejméret a meghatározó, hogy kifér-e.
Ne aggódj tehát, menni fog! Könnyű, gyors szülést!
Három gyereket szültem természetes úton.
1. 4050 g
2. 4350 g
3. 4250 g súllyal született.
"Legnehezebben" az elsőt szültem, a másik kettő szinte "kipottyant":)
Önmagában nem, én 4500grammos 60 centis babát szültem 2,5 óra alatt gátvédelemmel.
De ez a te alkatodtól is függ, nyilván egy 150 centis 40 kilós nőnél indokolhatja.
Én 154 cm magas és 54 kilós nő vagyok. Szülni 65 kilóval mentem,és 4650 grammos kislányt szültem természetes módon.
Még a magasság és a súly nem indokolja a császárt.-
Nekem annak idején az orvos csak annyit mondott,hogyha nem tágulók eléggé akkor esetleg szóba jöhet a császár,de ez független a baba súlyától.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!