Milyen esetben csinálnak császármetszést? Ha nagy a baba akkor is császároznak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 12:14
1/10 anonim válasza:
Nagyon sok estebne császározhatnak:
-fájásgyengeség miatt(ha már az oxitocin sem segít)
-zöld magzatvíz
-téraránytalanság
-előző uh-kon észrevett nagy súlyú baba
-előző császármetszés miatt,szétnyíló seb
stb.,sajnos sok van
2/10 anonim válasza:
Úgy tudom, ha farfekvéses akkor is császáronak, na meg abban az esetben ha az anyukának szemölcse lenne az intim területen, akkor nem lehet hüvelyi úton szülni, mert megfertőzi a babát,
21 hetes kismama:)
3/10 anonim válasza:
Szia!
Ha az anyukának sokdioptriás szemüvege van, akkor nem javasolják a hüvelyi úton való szülést.
4/10 anonim válasza:
Az,hogy nagy a baba nem feltétlenül jelenti azt,hogy császároznak.Menet közben derül ki mennyire képes tágulni a medencéd.Ha kellőképpen kitágul nem császároznak.Ha nem tágul annyira.hogy a feje átférjen akkor feltétlen császároznak.
5/10 anonim válasza:
Szia!A nagy baba nem feltétlen ok a császárra. Én 4550g-os babát szültem normál úton.
6/10 anonim válasza:
12:35-ös, mennyire sok dioptriás?
7/10 anonim válasza:
Nekem nagy babám volt és császárral szültem, mert a 42. héten zárt volt a méhszáj (kölső,belső), és semmit nem puhult, így a dokik úgy döntöttek, hogy nem is kísérleteznek indítással, még szerencse, hogy így alakult, mert nem tudott volna természetes úton világra jönni.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy hány dioptriától nem javasolják, mert nekem csak 1-es, de mintha azt mondta volna a védőnő, hogy 6-tól. Az viszont minden szemüvegesre vonatkozik, hogy nem árt egy szemészeti vizsgálatot is beiktatni a többi közé, ahol megnézik a szemfeneket is, a retina állapotát is, mert ezeken állapotán is múlhat egy esetleges császáros javaslat.
9/10 anonim válasza:
A nagy baba meg nem ok a csäszärozäshoz.Az en sogornöm egy alacsony,soväny csajszi.Elsö babäjät megszülte normälis uton,aki 60 cm.es 4,6 kilogramm volt!Szinte hihetetlen volt az en szämomra is!
10/10 anonim válasza:
Két gyereket szültem, mindkettőt simán, a fiam közel négy és fél, a lányom négy kiló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!