11 hetesen már 6 kg plusz :- ( Mi lesz akkor később? Mit
lehetne tenni, hogy ne hasonló tempóban folytatódjon?
Szerintem elég sok, de nem mindegy hogy mennyiről indultál, illetve az sem, hogy Te majd a végéig milyen ütemben fogsz hízni, lehet h ez nemsokára megáll.
Figyelj oda, de ne aggódj ezen!
32+5hkm
2012. aug. 17. 10:51
A 4.válaszoló vagyok.Még most sem vagy a normál súlyodnál(ami a magasságodhoz passzol).Ezért is kérdeztem.Ne aggódj,a szervezeted most feltölti magát,ez teljesen természetes.Ha még 10 kilót felszednél is csak 70 kg-al mennél szülni,ami a magasságodhoz képest nem sok.
2012. aug. 17. 15:14
13/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, valóban így van, igazad van, és a környezetemben is mindenki örül, hogy végre felszedtem pár kilót...biztos így volt ahogy írod, hogy nálam nem voltak tartalékok az elején,ezenkívül egyszer sem hánytam, nem émelyegtem,és legfőképpen leszoktam a cigiről, ami szintén plusz kilókkal jár...
meglátod majd hogyan alakul. nekem a 12. hétig azt hiszem 3,6 kg volt, most 31 hetes vagyok és 15,7 kg, vajon mennyi lesz a végére? sztem biztos lesz 20 :( pedig mégha 2 helyett ettem volna....próbálkoztam én csökkentett szénhidrátos étrenddel is (én lisztes, cukros dolgokat egyáltalán nem is eszek, baba előtt sem ettem), de hiába, sajna nekem vmiért tartalékol a szervezetem...170/60,3 ról indultam, azaz most vagyok 76.
sztem a zabálási rohamokkal vigyázz, de ne vonj meg semmit, mert látod én is próbálkoztam de akkor is ugyanúgy híztam...
2012. aug. 17. 15:48
15/20 A kérdező kommentje:
Az a 15 kiló még nem olyan szörnyű szerintem...hátha már nem lesz több;-)főleg, hogy nem is eszel olyanokat amitől igazán hízni lehetne...
en is vekonyan kezdtem a terhesseget, 11 hetig csak fel kilot hiztam pedig en is farkasehseggel kuzkodtem,2 orankent ennem kellett.kicsit sok a 6 kg de lehet hogy te kesobb kevesebbet fogsz hizni, egyel annyit amennyi jolesik viszont figyelj az edessegekre,szenhidratokra. felesleges ezen aggodni, az is lehet hogy sokat hizol aztan szules utan fel evvel ugyanolyan vekony leszel mint voltal. a lenyeg hogy ne unalombol egyel es ne tul sok edesseget. akkor nagy baj nem lehet.
2012. aug. 17. 16:24
Szia!Én kicsit extrém eset voltam,főleg az első terhességnél,58-ról 88-ra híztam(168 cm vagyok).Mindig is odafigyeltem magamra azelőtt,tornáztam,stb,de valahogy a terhességi farkasétvágyat nem bírtam legyőzni.A másodiknál már "csak" 20 kg jött rám.Na,a lényeg,hogy visszafogytam mindegyik után,kb. 9-10 hónap alatt,és bár magam sem értem hogyan,csíkos sem lett a bőröm.
2012. aug. 29. 14:12
hogy állsz azóta kedves kérdező?
2012. szept. 13. 21:51
19/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, hááát le se merem írni:)
17 hetesen 10 kiló... tudom nagyon durva, fogalmam sincs mi lesz még...
utolsó vagyok: figyelj, lehet hogy ez meg fog állni, sokan az elején híznak és a végén nem, ezt akkor fogod meglátni. arra figyelj, hogy ésszerű mértékeket egyél és akkor nem lesz baj. nagyon féltem én is hogy nehogy 80 legyek, de 60ról indultam, 171 cmmel és most lépek a 38.ba és ma reggeli mérés alapján 19,6 van rajtam, de 2 nappal előtte meg még 1kval több volt..és nekem folyamatosan jöttek egyenletesen, nagyon nem stagnált sose, talán 1-1x, de sokaknál volt, hogy 20 hétig semmi, aztán meg hirtelen 10-15 hét alatt jött fel 10-15 kg, vagy éppen fordítva 30 hétig feljött, aztán meg nem híztak már csak 1-2 kgot. nagyon más mindenkinek a szervezete...tényleg ezt mondhatom, hogy figyelj hogy értékes szénhidrátot vigyél be mértékkel, cukorra figyelj, ésszerű adagok és magától fog zajlani minden úgy ahogy kell...én nem zabáltam mégis ennyi lett, valaki meg zabál és nem hízik csak 8kgot, sajnos nem mindig lehet befolyásolni..legalábbis az én esetemben erre jöttem rá..azért néha jelentsél olvaslak! tudod már fiú vagy lány lesz?
2012. okt. 2. 23:28
Kapcsolódó kérdések: