Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Akik keveset híztak...

Anyukák! Akik keveset híztak a terhesség alatt. Elmondanátok h mit ettetek és mennyit mozogtatok? Tudatosan híztatok keveset?

Figyelt kérdés

Én most 8 hetes vagyok.

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 16. 22:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Igazából én majd 12 hetestől szeretnék R.Réka kismamázni..és külön eljárnék jógára! Velem az a gond h inzulirezisztens is vagyok..gyógyszert is kell szednem..eleve most alapban van rajtam 7-8 kg felesleg..ez a betegség miatt lett..így nekem mégjobban kell figyelnem..

meg én mindentől hízom...tehát Ti szerencsések vagytok..h nem híztok..:)

34 éves vagyok..tehát annyira nem mai gyerek..:P

2012. aug. 17. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ettem másképp mint terhesség előtt. 12,13,10 kg-ot hiztam terhességeim alatt. 50-el lettem terhes, kb. 1-1,5 hó után már olyan voltam mint terhesség előtt. Én alapból szerencsés alkat is vagyok mondjuk, mert ahhoz képest hogy imádok jókat enni és sok édességet, kivánós is vagyok nagyon, nem hizom el.
2012. aug. 17. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnám a titkot! Én nem figyeltem az étkezésemre különösebben, mégsem híztam sokat. Az elsővel 9,5 kilót, a baba 4080 grammos lett, a másodikkal 8 kilót, Ő 3770 grammos lett. Szerintem ez alkati kérdés, még csak nem is genetika, mert anyukám 20 kiló felett hízott mind a négy terhességénél, sőt a nagymamám is.

Bezzeg a szülés óta jönnek fel a kilók. 1 év alatt 5 kilót híztam. Én olyan szerencsés vagyok, hogy terhesen nem hízok, de nem terhesen annál inkább:(

2012. aug. 17. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fiammal 7-8 kilót híztam összesen, pedig csak 1 év van köztük. Annyi h én délután 5 után már nem ettem de addig bármit amit kívántam DE tudatosan nem többet sőt kicsit kevesebbet is mint amit kívántam. csak vizet ittam végig, mozogni nem mozogtam csak a minimumot :) 60 kilóval kezdtem mindkét terhességet 170 cm-el.
2012. aug. 17. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt teljesen tudatos,hogy nem hiztam sokat.De azert igyekeztem oda figyelni.

Az elso fiamnal 9 kg-t hiztam. O 3921 grammal szuletett. Vele a 14.hetig hanyingerem volt,alig tudtam enni,fogytam. Mikor elmult akkor minden nap megtudtam volna enni egy dupla Mars szeletet. Persze nem tettem de szerencsemre a gyumolcsot meg a zoldsegeket is kivantam igy inkabb azokat fogyasztottam. Minden nap elmentem setalni is.

Most varom a masodik fiamat,34 hetes vagyok, 5 kg-t hiztam eddig. O vele meg mindig hanyingerem van, ezert az etvagyam nem tul jo de igyekszek enni foleg minosegi dolgokat. Most is foleg a gyumolcs meg a zoldseg amit kivanok de pl. allandoan colat kivanok amit csak 2 hetente egyszer engedek meg magamnak. Egyreszt egezsegtelen,masreszt meg elegge hizlalnak az edes lottyok.

Mozgas: 3 eves nagy fiam utan futok, O nagyon igenyli a mozgast igy jatszoterezni is kell minden nap.

2012. aug. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!