Anyukák! Akik keveset híztak a terhesség alatt. Elmondanátok h mit ettetek és mennyit mozogtatok? Tudatosan híztatok keveset?
Én most 8 hetes vagyok.
Köszi a válaszokat!
Szia!
Igazából én majd 12 hetestől szeretnék R.Réka kismamázni..és külön eljárnék jógára! Velem az a gond h inzulirezisztens is vagyok..gyógyszert is kell szednem..eleve most alapban van rajtam 7-8 kg felesleg..ez a betegség miatt lett..így nekem mégjobban kell figyelnem..
meg én mindentől hízom...tehát Ti szerencsések vagytok..h nem híztok..:)
34 éves vagyok..tehát annyira nem mai gyerek..:P
Bárcsak tudnám a titkot! Én nem figyeltem az étkezésemre különösebben, mégsem híztam sokat. Az elsővel 9,5 kilót, a baba 4080 grammos lett, a másodikkal 8 kilót, Ő 3770 grammos lett. Szerintem ez alkati kérdés, még csak nem is genetika, mert anyukám 20 kiló felett hízott mind a négy terhességénél, sőt a nagymamám is.
Bezzeg a szülés óta jönnek fel a kilók. 1 év alatt 5 kilót híztam. Én olyan szerencsés vagyok, hogy terhesen nem hízok, de nem terhesen annál inkább:(
Nem volt teljesen tudatos,hogy nem hiztam sokat.De azert igyekeztem oda figyelni.
Az elso fiamnal 9 kg-t hiztam. O 3921 grammal szuletett. Vele a 14.hetig hanyingerem volt,alig tudtam enni,fogytam. Mikor elmult akkor minden nap megtudtam volna enni egy dupla Mars szeletet. Persze nem tettem de szerencsemre a gyumolcsot meg a zoldsegeket is kivantam igy inkabb azokat fogyasztottam. Minden nap elmentem setalni is.
Most varom a masodik fiamat,34 hetes vagyok, 5 kg-t hiztam eddig. O vele meg mindig hanyingerem van, ezert az etvagyam nem tul jo de igyekszek enni foleg minosegi dolgokat. Most is foleg a gyumolcs meg a zoldseg amit kivanok de pl. allandoan colat kivanok amit csak 2 hetente egyszer engedek meg magamnak. Egyreszt egezsegtelen,masreszt meg elegge hizlalnak az edes lottyok.
Mozgas: 3 eves nagy fiam utan futok, O nagyon igenyli a mozgast igy jatszoterezni is kell minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!