Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik keveset híztak a terhessé...

Akik keveset híztak a terhesség alatt, hogyan csinálták?

Figyelt kérdés

Nekem eleve 15 kg feleslegem volt, mikor indultam.

Most 2 kg plussz van rajtam, ami tudom, nem sok, de mi van, ha majd ezután lendül csak be...

Sajnos pajzsmirigy beteg vagyok, így sehogy máshogy nem megy le a kiló, csak a mozgással, hián ajók a laboros értékeim... A saját érdekemben nagyon szeretném már most kordában tartani a dolgokat, hogy a lehető legkevesebbet kelljen majd szenvedni a ledolgozással szülés után.

Ha van valami bevált módszer, nagyon várom! :)

27 hetes kismama

2010. márc. 4. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól csinálod, a 2 kg az elég kevés. Egyébként azt mondják, hogy, akin már van egy kis plusz, az kevesebbet is hízik. Én 10 kg-t híztam összesen, ebből az utolsó 2 kg-t a 38-39. héten. A szüléssel rólam csak 5-6 kg ment le. Egyébként én úgy vigyáztam, hogy nem tömtem magam kajával. Az első hónapok nehezebbek talán, mert az ember nem éhes, de ezt-azt megkíván. Szóval ha nem voltam éhes, vagy nem ettem, vagy csak minimálisat abból, amit megkívántam. Szerencsére a terhességem közel végéig nem kívántam egyáltalán a csokit, pedig egyébként imádom. De most már újra visszatért az édesszájú korszakom, s vele együtt a narancsbőr is :) Ja, és sok folyadékot fogyassz, lehetőleg szénsavmentes vizet. Mert állítólag mi magyarok akkor is eszünk, amikor csak szomjasak vagyunk...
2010. márc. 4. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én az utolsó hónapban 200 grammmos Ch diétán voltam, én így csináltam:-))

12 kilót híztam, ebből a baba volt 4 kiló.

Gondolom ha nem kellet volna diétáznom, akkor többet híztam volna (fiammal 18 jött fel, ő is még nagyobb baba volt), úgyhogy minden rosszban van valami jó.

2010. márc. 4. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Genetika az egész...Zabálok,mint a ló...és csak hat kiló jött rám....míg az ismerősöm 25 hetes,de már 20 kg-nál jár,pedig odafigyel az étkezésre!34 hetes km
2010. márc. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!