Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti esztek chipset...

Kismamák! Ti esztek chipset terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Volt egy időszakom, amikor megkívántam (a 20-25. hét között) és akkor nem is álltam neki ellen, 1 héten max. 1szer. De ritkán fordult elő, sosem voltam egy nagy chipses.
2009. júl. 22. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Én egyszer ettem a terhesség elején, de mivel az ember ilyenkor agyban átgondolja, hogy mi jó a babának és mi nem le lehet róla mondani, mindenféle megerőltetés nélkül.Inkább egyél sok gyümölcsöt mindkettőtöknek jobb.
2009. júl. 22. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Én régen nagyon szerettem, de most valahogy nem is kívánom. Néha azért persze jólesik egy-egy falat, de azért egy egész zacsi már nem csúszik le...
2009. júl. 22. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
miert pont a chips a kerdes?talan ez is tilos valamiert?vagy artalmas?en ettem,de nem különösen sokat,nem kivanom,de ha elem kerül igazabol bamit felfalok
2009. júl. 22. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Két nap alatt meg ettem egy nagy csomaggal.Igaz én meg is kivántam a csirkést..
2009. júl. 22. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

szia!

nekem volt,hogy lecsúszott egy zacsival simán.. :)

nem is egyszer...:)

2009. júl. 22. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
szerintem ne egyél. mérgező.
2009. júl. 22. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
igen, előfordul, hogy eszem, de csak ritkán, nem rendszeresen, abból nem lehet gond.
2009. júl. 22. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha ugy igazan, tiszta szivembol megkivantam, akkor ettem. Epp ugy, mint a csokikat, sutiket, mekis kajat, fagyit, jegkremet es sok mas nyalanksagot. Nem ezeken eltem, mert akkor ketszer ennyit hiztam volna. Szerintem amig nem egysiku a taplalkozasod, hanem valtozatos es nem kell mondjuk a cukrod miatt odafigyelni a szenhidratra, vizesedes miatt a sora, addig ilyen dolgokat fogyaszthatsz jo etvaggyal. Ha mozogsz is, akkor meg latszani sem fog rajtad.
2009. júl. 22. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Épp most is azt eszem..:)

Én úgy vagyok vele,hogy amit megkívánok,azt megeszem!

Rosszabb lenne,ha kívánnám,de nem ennék belőle...szerintem.

Persze mértékkel :P

2009. júl. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!