Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik része volt a legnehezeb...

Melyik része volt a legnehezebb a terhességednek? Miért?

Figyelt kérdés
Első, második vagy harmadik trimeszter.Miért volt nehéz

2012. aug. 16. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
első!!! mert iszonyat rosszúl voltam, egyfolytába hánytam....
2012. aug. 16. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Harmadik. Nem gyöztem kivárni a végét!

Föleg, hogy túl is hordtam. Az utolsó pár hét katasztrófa volt! :-)

2012. aug. 16. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Fizikailag egyik sem viselt meg különösebben, nem hánytam, max émelyegtem, még most a 37. héten sem vagyok rosszul.

De a rengeteg vizsgálat és izgalom, az nagyon megvisel lelkileg.

De babát várni akkoris a legjobb dolog a világon!!!!!!!

2012. aug. 16. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik sem volt nehéz, sőt gyönyörű volt minden pillanata.

4.hónapig, minden reggel úgy indultam munkába hogy előtte hánytam egyet, aztán beértem a munkahelyre ittam jó cukros teát ettem hozzá szendvicset és utána semmi bajom sem volt.

Utolsó hetekben már menni sem bírtam, de ez sem volt szörnyű.

Inkább a szülés volt a legnehezebb része az egésznek, de így visszagondolva annyira nem is volt olyan vészes.:)

2012. aug. 16. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem az első 15 hét,mert folyamatos hányinger és szédüléses rosszullét. és az utolsó 6hét,mert vizesedtem és fájt mindenem..
2012. aug. 16. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Én imádtam az első trimesztert, igaz, a 24. hétig végig hánytam az egészet. Minden reggel azzal indítottam. De így legalább tudtam hogy minden oké volt. A nehéz az volt hogy még nem volt látszata, nem tudtam vásárolgatni meg ilyenek.

Az utolsó pár hét a legeslegrosszabb mert mindenen fáj, ülni nem jó, feküdni még rosszabb, állni sem jó, szóval már nagyon szenvedek. Már a sétálás is megerőltető.

40+6 hkm

2012. aug. 18. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!