Melyik része volt a legnehezebb a terhességednek? Miért?
Harmadik. Nem gyöztem kivárni a végét!
Föleg, hogy túl is hordtam. Az utolsó pár hét katasztrófa volt! :-)
Fizikailag egyik sem viselt meg különösebben, nem hánytam, max émelyegtem, még most a 37. héten sem vagyok rosszul.
De a rengeteg vizsgálat és izgalom, az nagyon megvisel lelkileg.
De babát várni akkoris a legjobb dolog a világon!!!!!!!
Egyik sem volt nehéz, sőt gyönyörű volt minden pillanata.
4.hónapig, minden reggel úgy indultam munkába hogy előtte hánytam egyet, aztán beértem a munkahelyre ittam jó cukros teát ettem hozzá szendvicset és utána semmi bajom sem volt.
Utolsó hetekben már menni sem bírtam, de ez sem volt szörnyű.
Inkább a szülés volt a legnehezebb része az egésznek, de így visszagondolva annyira nem is volt olyan vészes.:)
Én imádtam az első trimesztert, igaz, a 24. hétig végig hánytam az egészet. Minden reggel azzal indítottam. De így legalább tudtam hogy minden oké volt. A nehéz az volt hogy még nem volt látszata, nem tudtam vásárolgatni meg ilyenek.
Az utolsó pár hét a legeslegrosszabb mert mindenen fáj, ülni nem jó, feküdni még rosszabb, állni sem jó, szóval már nagyon szenvedek. Már a sétálás is megerőltető.
40+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!