Hívnátok így a babátokat? Nektek hogy tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
Nem Mo-n élünk, ezt vegyétek figyelembe. A kislányom várhatóan egy-két héten belül megszületik. A vezetéknevünk McGowen, és mi a Desiree (Dezirének ejtik) névre gondoltunk, ahol élünk ez anyakönyveztethető. Van egy film, A kis hableány a címe, és ebben hívják így a főszereplő kislányt, amióta láttam, beleszerettem ebbe a névbe, Dezi-nek becéznénk. A döntésemet, nem erre fogom alapozni, de kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.2012. aug. 15. 21:20
11/15 anonim válasza:
Gyönyörű név! Nekem a Dézi becézés is tetszik, csak az meg ugye már másik név (Daisy).
Bár furi, hogy a Desiree tudtommal francia név eredetileg (ha jól emlékszem, vágyat jelent, ugye?), a McGowen meg skót (vagy nem?), de valamiért mégis passzol.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Van Mo.n egy transzvesztita, akit Desiree-nek hívnak, és egy bártulajdonos, amúgy meg Bill Nelson a neve, de ettől eltekintve szép név. Bár szerintem a McGowen-hez annyira nem illik, bár ti döntötök!
Gratulálok a babához!
13/15 anonim válasza:
imádom a vezetékneveteket! és a Desiree is bejön! az az igazság, hogy (biztos azért, mert nem azon a nyelvterületen élünk) de nekem jobban bejönnek az angol nevek és jobban tetszik a hangzásuk is! persze nem adnám a gyerekemnek itthon azt a nevet, hogy Kevin ,mint a szomszéd kisfiú és a testvére Dzsesszika! (és még csak nem is kisebbségi család....) kicsit most irigyellek! :)
14/15 anonim válasza:
10-es: a Bíborka név már nem ritka, de szép, az tény.
a McGowen vezetéknévhez nekem a Deborah jobban passzol (ha már D -re gondolok) vagy a Dolores...
15/15 anonim válasza:
Erre felenk ritka nagyon;) neztek ram minha ufo lennek hogy ezt en talaltam ki vagy ilyen tenyleg van?!;) pedig nem is falun lakunk es nem is kisvarosban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!