Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szexuális élet terhesség alatt?

Szexuális élet terhesség alatt?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal. Jelenleg a szexuális életünk nagyon jó, szinte minden nap szexelünk, és ez így mind a kettőnknek jó. Gondolkoztunk a gyerekvállaláson is, de a ma a kollégám elpanaszolta, hogy hetek óta nem nyúlhat a várandós feleségéhez, mert elutasítja őt.

Ez általános dolog?

Félek, hogy az én párom is elutasít engem.

Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de ha ez ezzel jár, akkor nem vagyok kész egy gyerekre.

2012. aug. 15. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi óvatosabbak voltunk végig, nem voltak azok a vad szeretkezések, mint előtte, de mi a 40. héten is együtt voltunk, akkor már a szülésznőm javaslatára!41 hetesen született meg a kislányunk, most nincs szex, még nem telt le a 6 hét :(
2012. aug. 15. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

En jovo het hetfon kellene, hogy szuljek, de meg most is minden nap egyutt vagyunk. Sot en tobbet is szeretnek, a ferjem neha tul faradt hozza.

Eddig 1 hetre voltam eltiltva a szextol az orvos altal, de kedvesem akkor is minden nap megkapta a magaet. :-)

Sot a szulest koveto 6 hetben sem kell egyedul gondoskodnia magatol, mar megbeszeltuk.

Szoval ha a kapcsolatotok jo, akkor ezeket meg lehet beszelni, oldani, es a varandos nok kb. 70-80 %-a a hormontultenges miatt elegge kivanos szokott lenni.

[link]

Ezen az oldalon sok mindent talalsz, ami alapjan eldontheted, hogy keszen allsz-e a dologra!

2012. aug. 15. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Én végig kívántam a szexet,kicsit nehézkes volt a végén nagy pocakkal,de megoldottuk azért! :) A párom kicsit félt hogy baj lesz,de semmi. Szerintem ettől ne félj! :) Mellesleg nem bánod meg ha mégis valamiért óvatosan kellene vagy ilyesmi. Nekem szülés után még jobb lett és még egy gyönyörű babám is lett! :))
2012. aug. 15. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

mi nem szexelünk, és nem is jelent problémát, pedig a férjem nagy szexelős! egyszerűen most más állapotba kerültünk mindketten és el is vagyunk így, ezt megbeszéltük, egyikünknek sem okoz gondot.

viszont ha a gyerekvállalást a szextől teszed függővé, akkor ne haragudj de sztem sem vagy még erre kész. vannak szükségletei az embernek, de egy gyerek olyan dolgokat ébreszt az emberben, hogy akár a szex is más jelentőségűvé tud válni...ezt csak az én/mi tapasztalatunkra építem most..

2012. aug. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!