Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti nemi élet -...

Terhesség alatti nemi élet - kinél hogyan volt/van/szeretné?

Figyelt kérdés

Egyenlőre még csak tervben van a baba nálunk, de többször felmerült bennem, hogy ha baba van a pocakban, hogyan változik szerelmeskedés:

- én hogyan merem majd babásan

- a párom akkor fog-e úgy kívánni, akarni

- mi van ha a doki írja elő, van a kismama már nem akarja úgy, akkor mi a helyzet, szegény pasi addig, akár ugye több hétig vívódik a vágyaival? Persze a pasi is igen is bírjon kis 1-2 hetet, főleg ugye szülés után, előtt. . . na de Vagy olyankor segít önmagán, vagy ilyenkor a párok előveszik az orális szex előnyét? De kismamaként megy az a hölgynek??? Vagy olyankor az ifjú apukát is inkább az apaság új érzése önti el, és nem a sex-re gondol. . . ??

Jelenleg úgy gondolom, ha odáig eljutunk, és ha részemről nem menne/szabadna úgy kismamaként a dolog, de hogy páromnak ne legyen annyira "nehéz", olyan sokáig, akkor biztos örül majd az orális kényesztetésnek. . . De megy-e az kismamaként majd vajon. . . .

Mindez azért jut eszembe, mert igaz hogy anyává, szülővé válunk, de azért nőnek is kéne maradni közben, kérdés, hogy megy ez a terhesség és anyaság kezdetén, hisz ha egy pasi sokáig el van hanyagolva, valljuk be, nem minden pasi bírja jól.

Ezzel kapcsolatban várok kíváncsian véleményeket, tapasztalatokat.

2010. febr. 21. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 29 hetes terhes vagyok, nekem az elején voltak gondok a szexel, nem kívántam, fájt stb, aztán elmúltak a rosszulléteim, máris jobb volt minden, a 2. trimeszterben elég sokat együtt voltunk párommal és nagyon élveztem is, jobban mint a terhesség előtt(megjegyzem nem olyan nagy a hasam, mint sok nőnek, így a pózok se okoztak gondot)igaz hogy még most se olyan nagy a pocak, de már azért egy egy póz kényelmetlen, de még mindig megy:) és kívánom is:)

párom meg mióta a gyerekét várom sokkal jobban kíván engem:)

de ezek páronkét változóak, vannak olyanok akik nem mernek, akarnak együtt lenni, vagy épp el vannak tiltva...

ja igen, és írtad, h nem tudod, h menni fog-e az orális, én csak azóta tudom csinálni mióta állapotos vagyok, előtte nagyon rosszul voltam tőle...

29 hetes km

2010. febr. 21. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok; nálunk úgy zajlott, hogy hullámokban néha több, néha kevesebb kedvem volt az összebújáshoz, de ezt a férjem mindig tiszteletben tartotta. Olyan soha nem volt, hogy egy hétnél hosszabb ideig nem voltunk együtt, szerintem az átlag a terhességem alatt heti kettőre jön ki. Nálunk nem volt azzal gond, hogy merjük-e vagy sem, csak a pozíciót kell jól megválasztani (és kitapasztalni). Az orális szexre egyáltalán nem volt nálunk hatással a terhesség. Hogy mi van, ha az orvos nem engedi, azt nem tudom... Na szóval most teljesen jól megy, a pozíciókat leszámítva, mint ha nem is lennék terhes. Hogy szülés után mi hogy lesz, még nem tudom.
2010. febr. 21. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 29 hetes vagyok,sajnos egyáltalán nem kívánom a szexet,a férjem viszont ugyanúgy mint előtte!Mi havonta 1szer...:( !!

Ezen mihamarabb változtatnom kell,mert el fogom veszíteni...

2010. febr. 21. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi sem vagyunk túl gyakran együtt, az előttem szólóhoz hasonlóan, csak havonta egyszer. És akkor sem biztos, hogy rendesen sikerül a dolog, mert mindkettőnkbe ott a félsz, hogy mi van ha baja lesz. Tudni kell, hogy az elején 4 hónapig tiltva is voltunk. Szóval eléggé megvontuk magunktól ezen élvezeteket. De ettől még ugyanolyan nagyon szeretjük egymást, mint eddig. Az igaz, hogy sokkal több a csókolózás és az ölelgetés, mint azelőtt volt. :)
2010. febr. 21. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

38 hetes vagyok ilyen jó még sosem volt a szex. Belülről megváltoztam valahogy. És én sokkal jobban kívánom az orális szexet is mint elötte de csak párom örömére. Bejön a fürdőből ha én még az ágy szélén ülök akkor lekapom róla a törcsit és nem ellenkezik ez a legkényelmesebb vagy az hogy ő lefekszik az ágyra és én mellé térdelek mindennek meg van a módja. A szex annyiból változott hogy a szó szerinti lovaglópóz nem megy csak is úgy hogy én gugolok rajta végülis, de már ez sem kényelmes a hasam miatt, de sok új pózt kipróbáltunk pont ezért hogy ne nyomja/nyomjuk a hasamat. Az elején normális hogy féltitek a babát. Akkor nekünk nem is nagyon megy szerintem senkinek. Agyilag valahogy nem tudtunk úgy hozzá állni. De ez így jó, már előjön a baba féltése stb... Akkor csak orál mind a kettőnknek. de 12 héttől meg olyan szinten változik a libidó hogy nem kívántam abszolút a páromat 4 hétig nem is voltunk együtt 16 héttől meg amikor belépett az ajtón vetkőztettem és húztam be a szobába. Mindent meg fogsz úgyis tenni hogy párod minnél könnyebben viselje ha nem szabad szeretkeznetek de ez ne legyen így mert akkor veszélyeztetett a terhességed. Nekünk a héten mondta az orvos hogy nem kéne mert már megindíthatja (nyitva a méhszáj) de ma reggel sem bírtam megállni párom arra kelt. Ezt Te nem tudod majd befolyásolni lehet nem akarod mert a babát félted csak nem úgy fog alakulni. Nekünk csak jobb lett. Remélem nektek is a lehető legjobban alakul majd. :)

2010. febr. 21. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Huh, nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!

A kismamának ahol kicsit nehézkes most kívánom, hogy javuljon a helyzet, és valóban most rajtad áll leginkább, hisz párod nem tudhatja mit szabad neki nálad, szerintem kezdeményezz, és lehet közben te is rákapsz! Drukk!

Köszönöm a jó kívánságot, remélem nálunk is jól alakul majd, ill. sikerül majd ügyeskednünk nekünk is ;)

Várok még véleményeket nagyon szívesen!

2010. febr. 21. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
szia!nàlam a 8. héten derült ki hogy terhes vagyok,pont a szex miatt sejtettem meg hogy valami nem stimmel,mert egyàltalàn nem kivàntam,azelött meg reggeltöl estig mehetett...kb a 13-14. hétig egyàltalàn nem kivàntam,ha mégis ràvettem magam,nem élveztem.aztàn a 2. trimeszterben megint ràm jött,bàr a félsz bennem volt.ahogy a poci nö,persze uj pozokat kell vàlasztani,de néha még jobban élveztem mint terhesség elött.most 37 hetes vagyok,egy hete volt utoljàra,de màr elég kényelmetlen,meg utàna fàj a hasam,ugyhogy marad az oràlis szex,szegény mégse kelljen magànak csinàlja.mindenkinél màs,valaki élvezi,valaki meg a hàta közepére nem kivànja.a babànak semmi baja nem lesz.remélem neked jo tapasztalataid lesznek,sok sikert!
2010. febr. 22. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!