Terhesség alatti nemi élet - kinél hogyan volt/van/szeretné?
Egyenlőre még csak tervben van a baba nálunk, de többször felmerült bennem, hogy ha baba van a pocakban, hogyan változik szerelmeskedés:
- én hogyan merem majd babásan
- a párom akkor fog-e úgy kívánni, akarni
- mi van ha a doki írja elő, van a kismama már nem akarja úgy, akkor mi a helyzet, szegény pasi addig, akár ugye több hétig vívódik a vágyaival? Persze a pasi is igen is bírjon kis 1-2 hetet, főleg ugye szülés után, előtt. . . na de Vagy olyankor segít önmagán, vagy ilyenkor a párok előveszik az orális szex előnyét? De kismamaként megy az a hölgynek??? Vagy olyankor az ifjú apukát is inkább az apaság új érzése önti el, és nem a sex-re gondol. . . ??
Jelenleg úgy gondolom, ha odáig eljutunk, és ha részemről nem menne/szabadna úgy kismamaként a dolog, de hogy páromnak ne legyen annyira "nehéz", olyan sokáig, akkor biztos örül majd az orális kényesztetésnek. . . De megy-e az kismamaként majd vajon. . . .
Mindez azért jut eszembe, mert igaz hogy anyává, szülővé válunk, de azért nőnek is kéne maradni közben, kérdés, hogy megy ez a terhesség és anyaság kezdetén, hisz ha egy pasi sokáig el van hanyagolva, valljuk be, nem minden pasi bírja jól.
Ezzel kapcsolatban várok kíváncsian véleményeket, tapasztalatokat.
Szia!
Én 29 hetes terhes vagyok, nekem az elején voltak gondok a szexel, nem kívántam, fájt stb, aztán elmúltak a rosszulléteim, máris jobb volt minden, a 2. trimeszterben elég sokat együtt voltunk párommal és nagyon élveztem is, jobban mint a terhesség előtt(megjegyzem nem olyan nagy a hasam, mint sok nőnek, így a pózok se okoztak gondot)igaz hogy még most se olyan nagy a pocak, de már azért egy egy póz kényelmetlen, de még mindig megy:) és kívánom is:)
párom meg mióta a gyerekét várom sokkal jobban kíván engem:)
de ezek páronkét változóak, vannak olyanok akik nem mernek, akarnak együtt lenni, vagy épp el vannak tiltva...
ja igen, és írtad, h nem tudod, h menni fog-e az orális, én csak azóta tudom csinálni mióta állapotos vagyok, előtte nagyon rosszul voltam tőle...
29 hetes km
Én 29 hetes vagyok,sajnos egyáltalán nem kívánom a szexet,a férjem viszont ugyanúgy mint előtte!Mi havonta 1szer...:( !!
Ezen mihamarabb változtatnom kell,mert el fogom veszíteni...
Szia!
38 hetes vagyok ilyen jó még sosem volt a szex. Belülről megváltoztam valahogy. És én sokkal jobban kívánom az orális szexet is mint elötte de csak párom örömére. Bejön a fürdőből ha én még az ágy szélén ülök akkor lekapom róla a törcsit és nem ellenkezik ez a legkényelmesebb vagy az hogy ő lefekszik az ágyra és én mellé térdelek mindennek meg van a módja. A szex annyiból változott hogy a szó szerinti lovaglópóz nem megy csak is úgy hogy én gugolok rajta végülis, de már ez sem kényelmes a hasam miatt, de sok új pózt kipróbáltunk pont ezért hogy ne nyomja/nyomjuk a hasamat. Az elején normális hogy féltitek a babát. Akkor nekünk nem is nagyon megy szerintem senkinek. Agyilag valahogy nem tudtunk úgy hozzá állni. De ez így jó, már előjön a baba féltése stb... Akkor csak orál mind a kettőnknek. de 12 héttől meg olyan szinten változik a libidó hogy nem kívántam abszolút a páromat 4 hétig nem is voltunk együtt 16 héttől meg amikor belépett az ajtón vetkőztettem és húztam be a szobába. Mindent meg fogsz úgyis tenni hogy párod minnél könnyebben viselje ha nem szabad szeretkeznetek de ez ne legyen így mert akkor veszélyeztetett a terhességed. Nekünk a héten mondta az orvos hogy nem kéne mert már megindíthatja (nyitva a méhszáj) de ma reggel sem bírtam megállni párom arra kelt. Ezt Te nem tudod majd befolyásolni lehet nem akarod mert a babát félted csak nem úgy fog alakulni. Nekünk csak jobb lett. Remélem nektek is a lehető legjobban alakul majd. :)
Huh, nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
A kismamának ahol kicsit nehézkes most kívánom, hogy javuljon a helyzet, és valóban most rajtad áll leginkább, hisz párod nem tudhatja mit szabad neki nálad, szerintem kezdeményezz, és lehet közben te is rákapsz! Drukk!
Köszönöm a jó kívánságot, remélem nálunk is jól alakul majd, ill. sikerül majd ügyeskednünk nekünk is ;)
Várok még véleményeket nagyon szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!