Vesekövekkel nekiindulni a gyerekvállalásnak? Hasonló helyzetben valaki?
Szia!
Hát elég gáz,mert nem tudni a terhesség alatt megváltozott belső egyensúly mit hoz ki a kövekkel kapcsolatban.Nem lehetne még a terhesség előtt megszabadulnod tőlük?Én nem merném vállalni!Nekem csak epeköveim voltak,de nem tudtam róla,a terhesség alatt derült ki,hát iszonyatos fájdalmaim voltak,nem kivánom senkinek se!
Ha apró kövek,az a legrosszabb,mert beszorulhatnak!Próbálj inni mezeizsurlóteát,hátha kipisiled őket!
Szia!
Hát akkor neked kell eldönteni,hogy bevállalsz-e igy egy terhességet!Ha ritkán vannak panaszaid,akkor talán,de azért egy urológus szakorvos véleményét is kérd ki!
Sok sikert,jó egészséget!:)
Jézusom 20 db vesekő...nagyon durva..részvétem neked!
Nekem most egy darab, 2 mm-es kövem van az alsó kehelyvégben,nem mozog,nem növekszik,vesegörcsöt/vagy bármi más gondot még nem csinált,épp ezért zúzni sem fogják addig.
Mi is gyerkőcgyártás előtt vagyunk,és én bevállalom annak ellenére,hogy tudom milyen gyötrelmes a vesegörcs,és azt is tudom,hogy zéró toleranciám van a fájdalommal szemben.Mindenre hisztizek.Vesegörcskor megkeserítettem a körülöttem élők életét rendesen....de ez a kicsi kő ami bennem van,nem lehet tudni meddig csendes(nem okoz gondot),addig meg megmondták,hogy nem fogják megtörni,és ez elhúzódhat akár 10-15 évet vagy többet is......azt meg nem várom ki,nem 45 évesen akarok szülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!