Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesekövekkel nekiindulni a...

Vesekövekkel nekiindulni a gyerekvállalásnak? Hasonló helyzetben valaki?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt a kőgondozást az urológia végzi külön, vagy a nőgyógyász ellenőri a terhesgondozáson ? - érdemes magán dokit saját Uh-val keresni, vagy mindenképpen központi UH-ban ellenőrzik ? -(GYőr környéke)
2009. júl. 22. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát elég gáz,mert nem tudni a terhesség alatt megváltozott belső egyensúly mit hoz ki a kövekkel kapcsolatban.Nem lehetne még a terhesség előtt megszabadulnod tőlük?Én nem merném vállalni!Nekem csak epeköveim voltak,de nem tudtam róla,a terhesség alatt derült ki,hát iszonyatos fájdalmaim voltak,nem kivánom senkinek se!

Ha apró kövek,az a legrosszabb,mert beszorulhatnak!Próbálj inni mezeizsurlóteát,hátha kipisiled őket!

2009. júl. 22. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ez már a harmadik alkalom, hogy visszatérnek a kövek, az előző kettőnél zúztak, de azok már nagyobban voltak. Most 20db 1mm körüli. Elhajtani eddig még sosem sikerült. Meg ki tudja mennyi idő 1 év is lehet :(... Amúgy teljesen panaszmentes vagyok , vérkép jó.
2009. júl. 22. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem vesekövem van,pedig minden doki ezt hitte...Nekem vesepangásom,és vesetágulatom van,soha nem volt,csak amióta terhes vagyok.Állítólag a baba nyomja.Háromszor feküdtem miatta kórházban idáig,mert görcsöket okozott,azzal pedig azért vigyáznak,mert megindíthatja a szülést.Nekem egész terhesség alatt a nőgyógyász ellenőrizte,folyamatosan ultrahangozták.Ja,és nekem a központiban ultrahangozták.
2009. júl. 22. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
...38 h
2009. júl. 22. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát akkor neked kell eldönteni,hogy bevállalsz-e igy egy terhességet!Ha ritkán vannak panaszaid,akkor talán,de azért egy urológus szakorvos véleményét is kérd ki!

Sok sikert,jó egészséget!:)

2009. júl. 22. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Jézusom 20 db vesekő...nagyon durva..részvétem neked!

Nekem most egy darab, 2 mm-es kövem van az alsó kehelyvégben,nem mozog,nem növekszik,vesegörcsöt/vagy bármi más gondot még nem csinált,épp ezért zúzni sem fogják addig.

Mi is gyerkőcgyártás előtt vagyunk,és én bevállalom annak ellenére,hogy tudom milyen gyötrelmes a vesegörcs,és azt is tudom,hogy zéró toleranciám van a fájdalommal szemben.Mindenre hisztizek.Vesegörcskor megkeserítettem a körülöttem élők életét rendesen....de ez a kicsi kő ami bennem van,nem lehet tudni meddig csendes(nem okoz gondot),addig meg megmondták,hogy nem fogják megtörni,és ez elhúzódhat akár 10-15 évet vagy többet is......azt meg nem várom ki,nem 45 évesen akarok szülni.

2010. febr. 20. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!