Ha elkezd levállni a méhlepény, vagy már levállt, akkor mennyire erősek a görcsök? Vérzés mindig van?
Szia.
Ha a me´hlepény leválik nagy vérzéssel,és persze a babád és a te életed mu´lhat a gyors beavatkozáson.A könyvelöm feleség´ßenek egy hónappal elöbb egy de.levált a méhlepény,elöntötte az asszonyt a vér,a férje azonnal vitte a kórházba (5 perc)és mire a baba´t kivették már lila volt,és élszteni kellett.A hölgynek nagy vérvesztesége lett.szóval ez nagyon komoly dolog.Az orvosod mit mondott,hogy ez felmerül benned??túl e´rett a lepe´ny??Mennyi idös terhes vagy??
Barátnőm járt úgy , elsőbabásan, hogy erős görcsei lettek, bement a kórházba, mert azt hitte vajúdik 38 hetesen. A doki megvizsgálta, "áh, még messze a szülés...". Rátették nstre, az mutatta ki, hogy fájásai vannak. Elküldték zuhanyozni, és ömleni kezdett belőle a vér.-levált a méhlepény. Azonnal császározták, 10 perc mulva kint volt a baba.
Hogy görcsel jár-e mindig, nem tudom, de előttem szólók alapján nem, de vérzéssel tuti, hogy jár.
Nekem két kisebb vérzésem volt, 29 és 32 hetesen, lent van a méhlepényem, de nem takarja a méhszájat. Rutascorbint én is kaptam, recept nélkül vehető, nekem 3X2-t írt a doki, és jó, mert azóta nem is keményedek annyit.
De az, hogy görcsöl a hasad, még nem jelnti a lepény leválását. Lehet jóslófájás, vagy simán nyúlnak az izomok. FEküdj, pihenj és nem lesz baj!
Nem kell mindig mindjárt a legrosszabbra gondolni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!