Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor neztetek magatoknak...

Ti mikor neztetek magatoknak korhazat?

Figyelt kérdés
Nemetorszegban lakunk 4 honapja es itteni dokim van!Jarok UH-ra de ez csak egy rendelö!24 hetes terhes vagyok!Kerdeztem a dokimat hogy mostmar nezzek magamnak korhazat?!Azt mondtta hogy nem kell meg mert csak szülni megyek oda,a vizsgalatokra vegig ide fogok jarni!Ez meg oke is,en csak attol felek hogy ha valami baj van ejjel vagy barmikor,akkor hova menjek hirtelen?A rendelönincs nyitva ejjel!:/Azt mondja a dokim hogy a babaval minden rendben!Szerinetek is feszejes igy,hogy nics meg korhazam,vagy ahova rohanni tudnek ha baj van?:/
2012. aug. 14. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
A doki nem dolgozik kórházban? Nem nála fogsz szűlni?
2012. aug. 14. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez csak egy rendelö!Es masnal fogok szülni,es korhazba!Gondolom itt mashogy van!:/
2012. aug. 15. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem mész a legközelebbi kórházba, ha úgyse nála fogod megszülni a babádat? Vagy kérdezd meg, ő hol vállal szüléseket és menj oda.
2012. aug. 15. 07:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ö nem valal szüleseket,ö csak ellenörzi a babat,hogy mindedn rendben vane!:/Ö majd csak kiközvetit egy korhazhoz ami közel van a hazunkhoz!:/Hetfön voltam Uh-n es kerdeztük a ferjemmel töle,azt mondtta meg korai korhazat nezni!:/ Hat en is furcsalom,de mit tudok tenni?!
2012. aug. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!