Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti személy hány kiló emelését,...

Ti személy hány kiló emelését, vitelét engeditek meg magatoknak az utolsó hetekben?

Figyelt kérdés
Pl. amikor elmentek vásárolni, és az jár a fejetekbem, hogy azt a liter tejet beletegyétek-e még a kosaratokba. Ha lehet, komment meg "te érzed" meg "más a 10 kilós gyerekét" nélkül válaszoljatok légyszi, mert abból mindig csak a baj van...
2012. máj. 23. 20:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
azt akartam írni, hogy "személy szerint"
2012. máj. 23. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom mert a házi néni szokott vásárolni.
2012. máj. 23. 20:31
 3/18 anonim ***** válasza:

Jó 1,5 hónapja a férjem vásárol, lista alapján én csak a napi pékség-zöldséges kört teljesítem.

34 hetes kismama

2012. máj. 23. 20:35
 4/18 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy soha semennyit nem emeltek? Van aki csak pénztárcányit "emel"...
2012. máj. 23. 20:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Én például most mértem le a boltból hazajövet a szatyromat, és kb 5 kilós volt. (Soknak tűnt...)
2012. máj. 23. 20:42
 6/18 anonim ***** válasza:
A 38. hétig nagyon vigyáztam, mert azt mondták, nagyon nyílok, de két héttel szülés előtt már nem figyeltem, hány kiló, milyen súly... Mégis napra pontosan szültem. A második babánál a 10 hónapos nővérét emelgetem majd, nincs választásom :/
2012. máj. 23. 20:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Azért vigyázz magadra. A hugom sajnos nemrég vetélt el hasonló körülmények között.
2012. máj. 23. 20:47
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha nagy-bevásárolok, akkor kisebb méretű szatyorméretekre osztom szét a csomagokat, ez kb 5 kiló.

És egyesével emelem be a kocsiba. És egyesével hordom fel az első emeletre, ahol lakunk :)

2012. máj. 23. 20:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Igyekszem vigyázni, és nem gondolni rossz dolgokra.
2012. máj. 23. 20:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Bevált módszerem, hogy a boltba hátizsákkal megyek. A szalagnál pakolok is, így csak kicsit guggolok, hogy felvegyem a hátizsákot és kész. Nagyon könnyen hazahozom így a napi dolgokat, mégis kb 5 kg.

A kislányomat néha-néha emelem. Ritkán teszem, próbálom kerülni a szitut. Ő 14 kg.

32 hetes vagyok.

2012. máj. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!