Van aki csak a 36. hét után kezdett el vizesedni?
Figyelt kérdés
Nekem eddig egyszer dagadt csak be a lábam, de sikerült elmulasztani. Vajon fog dagadni? AZ első terhességemnél is későn (kb. 34h) kezdett vizesedni, de akkor úgy is maradt.
Túlsúly, meleg időjárás számít-e vajon?
2012. aug. 13. 15:49
1/3 anonim 

válasza:

Sajnos igen! 41 hetesen szültem, rémálom volt! Tartottam alma napot, azzal viszont teljesen lement, és egy hét kellett mire megint úgy néztem ki!
2/3 anonim 

válasza:

En az elsovel a 39-dik heten kezdtem el vizesedni, de az telen volt. 41 hetre szuletett.
Most kb a 37-dik hettol vizesedek, de ha sok gorogdinnyet eszek, az leviszi. Amelyik nap nagyon meleg van akkor nagyon dagadok, amikor nincs tul meleg, akkor azert annyira nem.
39 hkm
3/3 anonim 

válasza:

Én az első terhességemnél egyáltalán nem vizesedtem (igaz, tudtam is sokat pihenni), viszont most, a másodiknál, már kb a 30. héttől. Ha nagyon meleg van, vagy sokat ülök, akkor rögtön bedagad-vizesedik a bokám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!