Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sedatif PC 40X ajánljátok e...

Sedatif PC 40X ajánljátok e terhesen? 13 hets vagyok és az utobbi idöbe elég stresszes vagyok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
bocsi, de ez homeos? Ha homeopátiás akkor nyugodtan, egyéb esetben ne itteni válaszokra alapozz, csak DOKI, ORVOS!!
2012. aug. 13. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Homeopátiás
2012. aug. 13. 10:54
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm meg kérdzem pénteken csak azért kérdeztem meg ki mit szed ha stresszes és muszáj valamit bevennie
2012. aug. 13. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Homeost lehet szedni, de péntekig még esetleg a patikában is megkérdezheted. De tényleg a homeosnak ez a lényege, hogy lehet.

És tudod mit ajánlok neked? A magnéziumot!!! nekem az nem csak a méhemen, vádlimon oldja a görcsöt, hanem a stresszt is oldja! Azt meg úgyis kell szedni. van a Magnerot, meg a Magnesolv, ezek erősebbek, mint a MagneB6, és kifejezetten terhesek szokták szedni.

2012. aug. 13. 11:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet!!!! azt is vennem kell ugy is
2012. aug. 13. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Én évek óta szedem a Sedatif PC-t mert nagyon rossz alvó vagyok, így állapotosan meg pláne. Kérdeztem a dokimat, ő azt mondta, hogy nyugodtan lehet szedni, de itt volt már kismama, akinek nem ajánlották. Mondjuk laktózérzékenyek nem szedhetik, ezt tudom. Szóval a legjobb, ha patikában vagy a dokitól megkérdezed, de egyébként simán lehet szedni!

Szép babavárást!

25 h km

2012. aug. 13. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!