Sedatif PC 40X ajánljátok e terhesen? 13 hets vagyok és az utobbi idöbe elég stresszes vagyok?
Szia!
Homeost lehet szedni, de péntekig még esetleg a patikában is megkérdezheted. De tényleg a homeosnak ez a lényege, hogy lehet.
És tudod mit ajánlok neked? A magnéziumot!!! nekem az nem csak a méhemen, vádlimon oldja a görcsöt, hanem a stresszt is oldja! Azt meg úgyis kell szedni. van a Magnerot, meg a Magnesolv, ezek erősebbek, mint a MagneB6, és kifejezetten terhesek szokták szedni.
Én évek óta szedem a Sedatif PC-t mert nagyon rossz alvó vagyok, így állapotosan meg pláne. Kérdeztem a dokimat, ő azt mondta, hogy nyugodtan lehet szedni, de itt volt már kismama, akinek nem ajánlották. Mondjuk laktózérzékenyek nem szedhetik, ezt tudom. Szóval a legjobb, ha patikában vagy a dokitól megkérdezed, de egyébként simán lehet szedni!
Szép babavárást!
25 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!