Férjetek hogy viszonyul hozzátok, kedvesebb e mióta
terhes vagy? Tenyerén hordoz e segítőkészebb e mert az
enyém nem és csak tudni akarom másnál mi a helyzet.
Igazából nem változott.persze jobban aggódik,de nem lett segítőkészebb.előtte is segített, most is segít, de nem hordoz a tenyerén, az nem az ő stílusa.ettől még nem rossz ember és tudom hogy szeret. A másik dolog meg, hogy már itthon vagyok és meg tudok mindent csinálni szépen a nap folyamán, igazából ben is szorulok segítségre.főzni nem szeretek azt pl általában ő csinálja .:)
2012. aug. 13. 09:11
12/19 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok.....
férjem 30 és mindkét gyermeket akartuk.....
de nem tudtam ahogy a elöreléptetés az egyenes arányba párosul a bunkóság is
neke m ugyanugy kell csinalnom mindnet ha anyám nem oktata volna akia férjemet akkor füvet is én vágnám illetve ahátso telket is neke kellene gazolni
illetve függönyt felakasztani leszedni, fürdőszobát domestoszozni vzköoldozni, zsirtalanitani...szoval....
erröl ennyit a legjobb lenen a ha a munkahelyén ezt megtudnák mekkora egy taho munkán kívül s akkor talán elörébb se léptették volna
9es vagyok, ezeket én mind megcsinálom, nekem nem esnek nehezemre mert én is itthon vagyok mint egy előttem író. Persze értelek, hogy jól esne ha legalább MEGPRÓBÁLNA segíteni még ha aztán idejéből mondjuk nem is futná a meló mellett..
2012. aug. 13. 09:19
Kedves 9 válaszoló, nem hiszem h. mi hanyagoltuk el magunkat, és azért érdemeltünk ilyen figyelmet a férjeinktől. Az én férjem terhesség előtt is segített nekem mindenben, de én is neki. És előtte is kedveskedtünk egymásnak mindennel. Ez csak felerősödött. De az tény, h. nekem kellett h. segítsen, mert én a 16. hétig nagyon szarul voltam. Háyástól elkezdve minden, lábra se tudtam állni. Azt hiszem ilyenkor természetes h. a másik állt helyt az otthoni dolgokban. Én örülök neki h. ilyen gondoskodó és ennyire szeret minket. 3 voltam
2012. aug. 13. 09:21
15/19 A kérdező kommentje:
hát igen neki az egész hétvége szabd es semmit nem csinalna csak gépezne ha nem könyörögnék hogy végre szedje össze a kutyaszart vágja le a füvet, gazolja ki a kertet, valamit csinaljon emrt férfi létére ...
Amikor kiderült,hogy terhes vagyok,a férjem először kissé leitta magát,annyira örült.Utána mindenben segített,ugrált körülöttem,mint egy kisnyúl,már néha idegesített is.:D Rá egy hétre elmentünk nőgyógyászhoz,természetesen elvitt,minden alkalommal izgatottan várta a vizsgálatokat,ő is bejött velem.6.heti első ultrahang után elutaztunk a férjem nagyszüleihez,és a többi rokonhoz,ők vidéken élnek/szinte az egész család kivéve a párom szülei,az anyukája nővére és annak a családja,plusz a férjem húga./Na,ott vidéken még nem akartuk elmondani az egész famíliának,persze,hogy mindenki rájött...Ugyanis a férjem állandóan mosolygott,a hasamat fogta,és a terhesvitamint tömködte belém.Már egy hónapos a kislányunk,segít mindenbe.
2012. aug. 13. 09:58
Mi most várjuk a harmadik babánkat és előtte sem volt gond a kényeztetéssel :) de mióta várandós vagyok különösen a tenyerén hordoz a párom hiszen a gyereke bennem növekszik :) és azzal,hogy kényeztet nem csak engem de a gyermekét is kényezteti :) ,legalábbis ő így van vele :) .
Szerencsém van mert nagyon sokat segít és nagyon jó apa :) .
23 hetes kismama (+ 2 kisfiú anyukája)
2012. aug. 13. 10:52
igen, nagyon jót tett neki a terhesség. eddig is rendes volt, de most még rendesebb
2012. aug. 13. 11:23
19/19 Pinkyke88 válasza:
Hát én mindössze 11hetes vagyok,de igaz nekem sem ugrál csettintésre a párom (nemis várom el) de azért minden nap megkérdezi hogy vagyok,meg simogatja a kis pocakomat,fényképezget folyamatzosan,de annyira még nem látszik.
Milyen volt a férjed a terhesség előtt?? Ugyan így viselkedett vagy csak mióta terhes vagy?
Talán próbálj meg beszélni a férjeddel,talán az a baja vagy talán úgy érezheti hogy így nem marad hely nálad neki.
2013. jan. 10. 11:40
Kapcsolódó kérdések: