Terhesen kihuzzak a gennyes fogat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 18:32
1/4 anonim válasza:
Nem tudom a te fogorvosod kihúzza e...nekem 4et húzott egyszerre 33 hetesen.
2/4 A kérdező kommentje:
hü-ha,le a kalapppal elötted.hogy birtad ki?attol felek annyira sokkolna a fajdalom hogy valami lenne a pocaklakommal..az nem lehet?marmint a fajdalomtol,pl kinyilna a mehszaj,ilyen nem lehet?a görcsökre azt mondtak attol kinyilhat,vagy ez masfajta fajdalom?
2009. júl. 21. 20:36
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy kihúzza, ha szükséges. Nagyobb bajt okozhat, ha bent marad a fog.
4/4 anonim válasza:
1. vagyok
Én semmit nem éreztem az egészből,és mondta is,ha úgy érzem,hogy a babának nem tetszik,azonnal szóljak.Utána nagyon fájt,mondta,hogy nyugodtan vegyek be fájdalomcsillapítót,mert jobban ártok,ha szenvedek.
Ez amúgy magánorvos volt,és nemrég szült.Én imádom és bízom benne.A gennyes fog fertőzést okozhat,erre még antibiotikumot is kaphatsz.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!