Szerintetek nem túl nagy? Elszámolás lehet?
Menzesz szerint 27 hét 3 nap, korong szerint pedig már28 hét elején tartunk. És ma voltunk Uh-on, nagyon gyorsan lemérték a babát (mert eredetileg babamozi volt)), és ezek lettek az adatai: BPD:74,6 mm
AC: 256,4 mm
FL: 53,6 mm
Beírtam itt egy oldalon ezeket az adatokat, és hát böven 29 hét körül jöttek ki a hetek. A femuron kívül.
Szerintetek el vagyunk számolva, vagy csak kicsit nagyobb a babám? Eddi minden ultrahangon pontoan megfeleltek a méretei a heteknek (menzesz szerinti heteknek)
Én úgy jártam, hogy a 19. heti genetikai UH-on a papír szerint a haskörfogat irreálisan nagy volt, a femur pedig 2-3 héttel kisebb, mint kellett volna.
Meg is ijedtem rendesen, szerencsére a férjem levideózta a vizsgálatot.
Kiderült, a doki teljesen más értékeket mondott, mint amit végül az asszisztens a papíromra írt!
Megfogadtam, ezentúl mindig készítünk videófelvételt a vizsgálat alatt.
Elszámolás ugye nem lehet, mert a 12. heti uh-on pontosítják a korát.
Ha nem vagy cukros, és nem eszel töménytelen vitamint akkor is lehet ilyen.
Kislányom így született a 37. hét elején 4250gr-al. És nem elszámolás, nem beteg. Van ilyen, főleg, ha sok kalóriadús ételt eszel.
Az étrendemet illetően abszolut átlagosan táplálkozom. Ladeevit-et szedek naponat egyet. Én kis súllyal születtem annak idején (2800 gr). És azóta se nőttem sokat..:-) 152 cm.
A párom viszont 3600 gr-mal született. Lehet a mi babácskánk sem lesz kicsi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!