Gonosz vagyok? Most derült ki, hogy a sógoromék is babát várnak.
Figyelt kérdés
Január végén derült ki, hogy a párommal babát várunk. 2 éve vagyunk együtt. Náluk az első unoka. Most vagyunk a 31. hétben, és ma derült ki, hogy a sógoromék is babát várnak. Ők már 7 éve együtt vannak, és ahogy megtudták, hogy nekünk gyerekünk lesz, "ráálltak" ők is a babaprojektre. Eddig azt mondták, hogy egyenlőre nem akarnak gyereket. Én nagyon nem örülök neki, mert nekem ez rossz érzés. Nekem ez olyan, mintha csak azért akarnák ezt a babát, mert nekünk lesz. Minden hónapban titokban reménykedtem, hogy nem jön nekik össze. Most gonosz vagyok ezért, mert nem tudok örülni az ő boldogságuknak?2009. júl. 21. 15:38
21/23 A kérdező kommentje:
Nem bántom azt a gyereket, dehogy bántom. Nem kívánom nekik, hogy elmenjen, sőt én adok nekik tanácsokat, vagyis osztom meg velük a tapasztalataimat, ha kérdeznek. Csak a leendő szülőket nem értem, hogy miért ilyenek, hogy csak azért kell nekik a gyerek, mert nekünk lesz. Ezt többször is mondták. Nem érdekel az anyósom (legalábbis már nem), nekem igaz, csak anyukám van, de rá maximálisan számíthatok. Ő fog nekem segíteni az első időszakban. Nálunk már a mi kicsikénk lesz a harmadik gyerkőc a családban. Csak mint már írtam, az zavar, hogy minket kritizálnak mindenért, megszabnak (vagyis akarnak) mindent. Pl. anyósom azt mondta, hogy ha netán nem tudnám szoptatni a babámat, akkor sem adhatok neki tápszert, mert az ő fiai is tehéntejet kaptak az első perctől. De a sógorom barátnőjének már most azt mondta, hogy majd ha nem lesz teje, akkor megveszik a tápszert. Szóval csak ezeket a kivételezéseket nem értem, és ez esik nagyon rosszul, mikor már annyira vágytak egy unokára (elvileg) és az elsővel ilyen mostohák, mikor még meg sem született.
2009. júl. 21. 19:17
22/23 anonim válasza:
Hát ha évek mulva bejelentette volna hogy nem akar jonni a gyerek akkor annak örültél volna ezek szerint?
Tudod,nekem is van aki terhes és annyira örülok,hogy van kivel megosztani beszélgetni,hogy ő milyen terhes milyen tünetei vannak.
Kérdésedre válaszolva GONOSZ VAGY.Csak nehogy visszaüssön a jóindulatod!
23/23 anonim válasza:
Nem gonosz vagy egyszerűen csak buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!