S. O. S. Tegnap derült ki, hogy a babámnak befelé áll a lába, ez már biztos hogy így fog születni?
Szia!
Az én kislányom is így született, a kórházban a hazaindulás napján mondták csak el. (Néztem én, hogy fura a lába, de mivel senki nem mondta, hogy baj lenne, így nem firtattam :( )
Ha megszületett, menjetek mihamarabb ortopédiára, lehet gipsz sem kell, mi csak egy kiscipőt kaptunk, azt hordta 3-4 hónapig és teljesen rendbe jött. Ja, meg fürdetés előtt tornáztattam is.
Egyébként tényleg sokakkal van így, ne aggódj!
Nézd a jó oldalát, legalább már tudod, nem fog úgy mellbe vágni a dolog, fel tudsz készülni ;-)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem azt mondta az orvos, hogy amikor megszületik kap gipszet amit 6 hetes koráig kell használnia, utána pedig egy szandát, ami összevan kötve, de azt csak amikor alszik akkor kell ráadni.
Igazából Angliában élek, mennem kell majd valami felvilágosításra augusztusba, gondolom akkor elmondják hogy mit kellesz majd csinálnom vele. Reménykedek, hogy nem olyan súlyos, hogy müteni kelljen!
Judit20 mikor tanult meg járni a kisfiad?
Attól még, hogy ilyen a lábuk megtanulnak ugyanabban az időben járni, mint társaik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!