Kismamák nektek milyen gyakran ellenőrzi a nőgyógyász a méhszáj állapotát?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és magándokihoz járok de nekem kb. A 20hét környékén nézte meg utoljára, akkor zárva volt. Ráadásul azt mondta többet már a magánrendelőbe nem kell menni,csak ha NST-re megyek a kórházba akkor kérjek időpontot ha bent rendel. Nektek hány hetente nézték,nézik a méhszájat? Több mint 10hét alatt már kinyílhatott nem?2012. aug. 11. 18:55
11/13 anonim válasza:
Én SZTK-ba járok havonta és mindig megnézik.
Szerintem azért ez nem árt,én is úgy vagyok vele, hogy jó ha tudja az ember,mert ha már egy picit tágul,akkor jobban kell vigyáznia...
A test meg nem jelzi, ha tágul a méhszáj...
12/13 anonim válasza:
Én lassan 33.hetes vagyok és csak uh-n méregették a méhszájam,de orvos soha nem vizsgált meg.Egyszer nézte a szívét a doki a kis géppel,meg megnyomkodta a hasam,hogy hol a méhem épp.Ez a 21.héten volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát neked sem vitték túlzásba!
2012. aug. 12. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!