Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen idős korban becsülik...

Milyen idős korban becsülik meg a baba súlyát? Azt 4d-n vagy a nőgyógyász csinálja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
4D-n is, illetve a doki minden uh-n, nekem a 27. héttől mondta a súlyát.
2012. aug. 10. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 26 hetesen voltam 4D-n,akkor becsülték először.Orvosom magánredelésén nincs UH,szóval csak a kötelező UH-n volt becslés,ami 34 hetesen volt.Ezt szerintem kórház és gép függő is,mert most nagyon meg volt lepődve az orvosom hogy rajta van a leleten mert egy ideig nem volt.

Egyébként a gép számolja ki a mért adatok alapján.

35hkm

2012. aug. 10. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
4d-n becsülték nekem a 29.héten ,aztán simán a 32.héten.Előtte a 18.hetes uh volt,azon még nem.Uh-n csinálják,mert a géppel méri meg a haskörfogatát a kicsinek.
2012. aug. 11. 06:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem voltam 4D-n... De a legutóbbi UH-n, 20 hetesen megvolt a súlyának a becslése...

26+3 hkm

2012. aug. 11. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!