Normális ilyen mértékű haspuffadás?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok de olyan nagyra puffadt a hasam mint a 13 hetes terhes barátnőmnek.mitől van ez? mindjárt megjön érzésem van minden nap és érzem a feszülést is hogy alakulnak át bent a dolgok.2009. júl. 21. 11:33
1/5 anonim válasza:
Normális, én is olyan voltam mint egy lufi, a nadrágomat be sem tudtam gombolni.
2/5 anonim válasza:
En 8+4 hetes kismama vagyok es az 5-dik hettol szenvedek ettol a puffadastol. Sajnos nallam meg mindig tart, nem tuodm mikor lesz vege. Kozben meg ehes vagyok de ugy fel vagyok puffadva, hogy meg enni sem birok mert feszul az egesz hasam alja olyan telitett erzesem van. Nagyon rossz let az emesztesem. Szerintem ez termeszetes ne aggodj.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én a 9. hétben vagyok, de még mindig tart. Már a 6. héttől nem tudom begombolni a nadrágjaimat, csak ruhákat hordok, meg hosszú felsőket a kigombolt nacikhoz :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! megnyugtattatok:)
2009. júl. 21. 17:12
5/5 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok... kertész nadrágot hordok, illetve hosszú pólót, ami eltakarja a lehúzott cipzárt :o).
Pedig még csak 5,5 hetes (7,5 hetes) vagyok :)
Puffadok, mintha kötelező volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!