Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14mm-es 5-6 hetes terhesség...

14mm-es 5-6 hetes terhesség uh felvételén nincs életjel, akkor még lehet? Vagy elhalt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 08:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ne stresszeld magad az többet árt igau én már a 32.-ben vagyok de az első UH-n azt irta a Dr a papirra üres petezsák letjel nem látható akkor voltam 6-hetes azt mondta jó akkor Hétfőn küret 10-re jöjjön be ez volt Csütörtökön. Mivel nagyon megijedtem fölhivtam egy másik orvost aki Szombaton megvizsgált és láss csodát minden rendben volt. Írt ki utrogestan és azóta sem volt egy rossz eredményünk sem. FELTÉTLENŰL VÁLTS ORVOST ÉS AKÁR KÓRHÁZAT IS DE GYORSAN!!!!!! ( Melyik Kh-ban és melyik orvos az aki így megrémített téged???) Kitartás és pozitívitás!!

31 hetes km

2009. júl. 21. 12:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelezhet a "kaparásra", kérj még néhány hetet, és menj másik orvoshoz! Ja és megnyugtatásképpen: a női kromoszómát tartalmazó spermiumok akár 10 napig is életképesen tekeregnek a petefészekben megtermékenyült petére várva! tehát ha néhány nappal v egy héttel később volt peteérésed, a szervezeteben lehettek életképes spermiumok még akkor is ha nem volt aktus! Akkor máris más a felállás met csak 4-5 hetes terhes lennél és akkor még nincs se pulzálás se szívhang! Ne engedd a műtétet, ehhez jogod van, ha esetleg tényleg nincs életképes embrió a szervezetedben akkor sem lesz semmi fizikai bajod ha 1-2 hetet vársz még! Hogy ezek a férfidokik milyen érzéketlen idióták tudnak lenni! Bámulatos!

VÁRJ!!!!

2009. júl. 21. 12:36
 13/20 anonim ***** válasza:

szia én már irtam neked 32 vagyok.

sokat gondolkodtam ma rajtatok, én is azt mod om mégegyszer hogy véárj. barátnöm ugyanigy járt, és 2 hét mulva volt szivhagn., söt az én 20 éves öcsém is igy született,hogy anyu nem hitte el hogy baj van, és nem is volt , csak késöbb fogant. ne engedj semmit a dokinak még 2 hétig, csak ha vérzel, görcsölsz stb...

irj majd mi van veled, aggodunk.

2009. júl. 21. 17:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia! Légyszi írj hogy mi történt!!!!

Nekem később volt pé, egy héttel kisebb voltam a normálistól, de így is a hatodik héten csak petezsák volt, semmi más.......a 9-ik héten nézett először szívhangot!

Kérlek ne aggódj, de feltétlen válts orvost!! Na nincs más, akkor menj el egy magándokihoz!!!!

2009. júl. 21. 17:52
 15/20 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. már kezd újra feltámadni bennem a remény. zokogva jöttem ki a szülészetről. az első uh 4 hetesen volt, akkor hivott be, akkor nem látott még semmit, akkor is olyat mondott, hogy talán méhenkivüli terhesség... szóval már félve megyek oda, pedig nem rossz hirü a doki. irok még h mi lesz! köszönöm nektek!
2009. júl. 21. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Van rajta kívül más orvos is, kérlek menj el amilyen gyorsan csak tudsz egy másikhoz, lehetőleg olyanhoz akinek van a rendelőjében uh gép. Vagy egy 4D-s nőgyogyis uh-ra, igaz ez drága, de minden kétséget kizár!

Szorítok!

2009. júl. 22. 22:40
 17/20 A kérdező kommentje:
elmentem másik dokihoz és mindent rendben talált! azt mondta szép terhesség! 7 hetes vagyok, 3 hét mulva megyek szívhangra! volt egy ideges hetem,de ezután talán minden rendben lesz! köszönöm nektek!
2009. júl. 27. 16:26
 18/20 anonim válasza:
Érdekes,nekem is ugyanezt mondta a dokim,6 hetes terhesen,hogy meghalt a baba.Elkönyveltem magamban hogy kész vége ennyi volt,elmentem a kórházba,hogy elintézzem az abortuszt és a vérvétel és ekg vizsgálatok után az ottani szülész nőgyógyász megvizsgált és kiröhögte az előző orvosi véleményt...természetesen élő egészséges terhességem volt.
2012. máj. 6. 14:46
 19/20 Félőske22 válasza:
Kedves kérdező! Jó régen tetted fel a kérdést, engem érdekelne, hogy alakultak a dolgok. Jelenleg kb. 8 hetes várandós vagyok, én kivártam míg a bab 6 hetes lesz, mert előtte az UH NEM ÉRZÉKELI A SZÍVHANGOT. A kicsinek kb. 3 hetes korától van szívműködése, de akkor még olyan pici hogy nem mutatható ki műszerekkel. Ezt egy egyetemet végzett dokinak tudnia kéne. Jól tetted, hogy ne adtad fel!
2012. szept. 24. 08:51
 20/20 anonim válasza:

Szió!

Mi'zújs Veled azóta?Ugye megszületett a kisbabád?

Írj kérlek mindenképpen!

Kíváncsi vagyok!

Én tavaj veszítettem el a babámat!(8 hetes volt és nem volt szívhangja!Az utolsó 1 hétben szegénykém már nem is nőtt!)

De azóta próbálom összeszedni magam és készülök az új élet befogadására!

Várom mielöbbi válaszod!

Linda

2013. máj. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!