Másnál is így volt? Az első terhességemnél semmi tünetem nem volt csak egy kicsit szédültem de az is ritkán fordult elő.
Figyelt kérdés
kívánós sem voltam igazából ugyan olyan normális dolgokat csináltam mint előtte. Azóta már eltelt 3 év és megint kisbabát várok, de ez a terhességem teljesen más mint az előző reggelente hányok és egész nap szédülök és furábbnál furább dolgokat vagyok képes enni. azt szeretném kérdezni , hogy ez másnál is így volt? és ti mit csináltatok hogy kicsit jobban legyetek? igaz még csak a 6. hétben vagyok remélem azért majd lassan megszűnnek kicsit a tünetek de addig is szívesen várom a válaszaitokat hogy ti mit és hogyan csináltatok! előre is köszönöm:)2012. aug. 10. 18:41
1/1 anonim válasza:
Hát az elsőnél a mellfeszülésen, és a rengeteg pisilésen kívül semmi nem volt, középidőben voltam kívánós. A másodiknál elájultam kétszer, hánytam, kívánós itt is kb középidőben lettem, mindkettő fiú. Most 9 hetes vagyok, émelygek reggeltől estig, alig bírok enni, állandóan aludnék délben mint a csecsemők, ezen kívül szédülgetni szoktam még. Ja és most is még 15- 20 percenként kell pisilni, éjszaka min 3 szor. Ez megy az 5. Héttől sehova nem tudok elindulni, mert állandóan rá jön, mindent futtában intézek:-) hát azt hiszem Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!