Ha valaki terhes, de az első hónapokban menstruál (mert
ritkán, de van ilyen), annak a terhességi tesztje mit
mutat?
Figyelt kérdés
Vagy nem csinál tesztet,mert mivel megjön,nem gondol babára?Vagy esetleg annak,akinak ilyenkor megjön,annak lehet,hogy negatív a tesztje?
2008. dec. 9. 07:58
1/9 anonim válasza:
Ha valakinek megjön, és terhes, az csak az első hónapban jöhet meg, mert ha utánna is vérezget, az már nem jó szerintem. Meg persze, ha valakinek megjön terhesség alatt, az nem rendes vérzés, csak éppen hogy. ha már rendesen vérzik, szerintem, kizárt, hogy megmaradjon a terhesség. az a legjobb, ha egyáltalán nem vérzik, miután teherbe esett.
2008. dec. 9. 08:02
2/9 anonim válasza:
Az előző vagyok, a terhességi teszt, szerintem akkor is pozitívat jelez, de ez tényleg nagyon ritka. a terhességo tesztek, egy HCG nevű hormon jelenlétét mutatja ki, ami akkor kezd termelődni, ha a megtermékenyített petesejt, beágyazódik. Ez a hormonszint, a terhesség előrehaladtával csökken.
2008. dec. 9. 08:04
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,csak éppen nem erre voltam kíváncsi..Azt én is tudom,hogy ilyenkor a vérzés más.Azt kérdeztem,hogy ebben az esetben,amikor van ugyan vérzés,de nem a szokásos,annak a TESZTJE mit mutat?
Egyébként a nagynénémnek az első 5 hónapban megjött!
2008. dec. 9. 08:07
4/9 A kérdező kommentje:
Pont került a válaszod :)
Szóval akkor is mutatnia kell,ha van vérzés.
2008. dec. 9. 08:08
5/9 A kérdező kommentje:
És mennyire csökken a hormonszint?Hány hetesig mutatja a teszt a terhességet?Előfordulhat,hogy valaki már csak akkor tesztel,mikor már annyira kevés,hogy nem mutatja?Tudom,hogy kacifántos kérdéseim vannak,de mi van,ha..? :)
2008. dec. 9. 08:11
6/9 anonim válasza:
Az utolsó kérdésedre a válasz: Én 30 hetes vagyok és pozitív a tesztem (viccből elhasználtam egyet tegnap) :-) Ilyenkor meg már teszt nélkül is észreveszed ha terhes vagy, ne aggódj :-)
2008. dec. 9. 08:58
7/9 A kérdező kommentje:
Na,én nem ennyire előrehaladott terhességre gondoltam!Azt talán tényleg feltűnne..:)
Arra gondoltam,hogy kb.8 hetes terhességnél még eléggé jelen van-e a szervezetben a hormon?Vagy mikor kezd annyira ürülni,hogy ne mutassa?
Egyébként gratula a babádhoz!Mi január óta próbálkozunk a párommal,és ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék!
2008. dec. 9. 09:07
8/9 anonim válasza:
Elvileg a 12.hét körül már a placenta veszi át a hormontermelést, így talán addigra csökken a hcg. A csúcs a 7.héten van, azaz olyankor a legmagasabb a hcg így gondolom hogy egy 8 hetes terhességnél még szépen 2 csíkos lesz a teszt!
2008. dec. 9. 10:28
9/9 anonim válasza:
Igazán nem csökken annyira le a hcg, hogy ne mutassa ki a teszt! Akkor van baj, ha az megszűnik. Szóval ha 10hetesen tesztelsz, akkor is nagyon szép azonnal megjelenő lesz a 2csíkod, és ez igaz a 38.hétre is:)
Ha megjön a havibaj terhesség alatt, de a baba egészséges, akkor szegény kismamának két baja van egyszerre, de a hcgt nem befolyásolja, az csak nőni fog:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!