17hetes vagyok, (elsö baba). Néha olyat érzek mintha valaki megnyomná a hasam belülről. Ez már a baba mozgása? Ritkán érzem, tegnap is kétszer volt ilyen!
Szia!
Valószínű az lesz.Először én sem tudtam mire vélni,azt hittem bélmozgás,mert nem így írták le milyen lesz az első.Amikor viszont már egyre sűrűbben jött ez a dolog minden nap,akkor tudtam hogy ez a baba :))18 hetesen mondhattam azt egyértelműen,hogy igen,érzem.
Szia! Én is a 17. héten vettem észre ilyen apró, enyhe mozdulatokat onnan belülről. Általában este éreztem. Először nekem sem volt egyértelmű, mert az olvasottak alapján kissé korainak éreztem. De aztán, mivel idegen érzés volt, előtte ilyen nem fordult elő soha, így kezdtem biztos lenni benne, hogy a baba.
Határozottabb, erősebb rúgások majd ezután jelentkeznek.
Én 18. hétben éreztem elöször,szabàly szerint bugyborökolt valami bennem.
Szerintem neked is a baba,ebben az idöben màr nagyon valoszinü.
Ne ijjedj meg,ha most vagy két-3 hétig semmit se fogsz érezni,még van idö,és a pici se olyan nagy,hogy rendszeresen érezhetni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!