Vajon hihetek neki?
Figyelt kérdés
tegnap voltunk 19+2 hetesen 4D ultrahangon!18 hetesen már a genetikai ultrahangon a doki kislányt látott!tegnap a 4D-s doki 95%-ra szintén kislányt,viszont valami még is zavar!azt mondta,hogy olyan mintha lenne két zacsija a babának,de a közte lévő fütyi meg hiányzik...azt mondta,hogy valószínüleg azért,mert ilyenkor még meg vannak dagadva a kislány babák szeméremajkai és ezért néz ki úgy,mint a zacsi!valakinek mondtak már ilyet vagy hasonlót?ha 95°% ra kislányt mond,azt már elhihetem nyugodt szívvel?2012. aug. 10. 17:07
1/7 anonim válasza:
igen, ez így van, azért nem mondanak korábban biztosat, mert még nagyon hasonlít egymásra a két szerv a kezdetekkor
2/7 anonim válasza:
Nekem 18.héten semmi nemvolt a lábai közt, kislányt mondtak de nem akartam még elhinni. 23.on 4d-n akartam biztosra menni hogy nekiálljak vásárolni rózsaszín dolgokat. Hát ott meg tutira fiút mondtak de se a képek se a videó alapján nem láttuk itthon fiúnak főleg mert a köldökzsinór is bekavart. 30.héten viszont azokat a golyócskákat már sehogyan se lehetett nuninak látni :-)
3/7 anonim válasza:
Nekem a 16. héten mondták, hogy valószínűleg fiú, mert amit lát az a lányoknak nem szokott ekkora lenni. Majd a 19. héten azt mondták inkább lány, a 20. héten meg szinte biztosra. Elmentünk 4d-re ott egyértelműen kislánynak látszott, majd a 27. héten megint voltunk 4d-n, ott is azt mondták, hogy lány. Így egyelőre úgy néz ki, hogy az én lányomnak van "akkora a lába között". :D
A 2 utolsó uh-n 99%-ra lányt mondtak - két különböző helyen - csak azért nem 100%, mert azt majd ha megszületik.
4/7 anonim válasza:
Nekem ezt a 12.heti uh.-on mondta a doki.Azt mondta mintha herezacskókat látna,nem 100% de fiú.A 30.héten(addig nem mutatta magát)kiderült hogy kislány.
5/7 A kérdező kommentje:
érdekes dolog,mert ahogy most visszanéztük a 4D-s videót,ott tök látszik,hogy két teljesen különálló "duzzanat" van!néztem fiús 4D-s képeket,ott meg egybeálló,tehát egyben van egy nagyobb "dizzanat"!ebből következtetve ezek szerint tényleg ilyenkor még meg lehet dagadva a kislányoknak a nunusuk! :)
2012. aug. 11. 09:16
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!jó volt ezt a képet látni,mert nekünk is így nézett ki,fütyi meg sehol se volt közte! :)
2012. aug. 11. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!