Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetek vajon neki? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek vajon neki? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom,itt a neten. Egyszer taliztunk,mert nagyon messze lakunk egymástól,de ennek ellenére jó volt minden. Én totál beleszerettem,és úgy éreztem,hogy ő is őszintén szeret.Sok időt töltöttünk együtt,nagyon jól megértettük egymást,mindenről tudtunk beszélni. Aztán ő kezdett eltávolodni,majd közölte,hogy van neki valakije,akkor megegyeztünk,hogy barátok maradunk. Ez müködött is köztünk,ugyanúgy elvoltunk,csak nem beszéltünk érzelmekről.Közben ő kezdett egyre jobban kötödni a másik lányhoz,így én háttérbe szorultam,és kezdtem elfogadni,hogy többé tényleg nem lehet köztünk több a barátságnál.Aztán egy héttel ezelött valami megváltozott. Újra olyan dolgokról kezdett el beszélni velem,mint mikor még együtt voltunk,azt is elmondta,hogy szakított a lánnyal,mert nem szerelmes belé. Majd pár napja egy üzibe azt írta,hogy szeret,de utána megint nem történt semmi,alig beszéltünk. Majd ma elmondta,hogy szeret,és hiányzom neki,meg velem akar lenni.Azt is mondta,hogy el akart távolodni tőlem,de nem ment neki,mert szeret. Most ez tényleg igaz lehet? Meg merjek benne bizni,azok után,hogy egyszer már elhagyott?

Én őszintén szeretem még mindig,csak kicsit félek a csalódástól.

2010. máj. 2. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad a fenébe.A srác kihasználja azt, hogy távol laktok egymástól és egyfajta tartaléknak használ téged....
2010. máj. 2. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezemet a monitorra tapasztva érzem az aurádban a negatív energiát.Az inga kileng!Ne fogadd el így!Hagyd őt és indulj el saját utadon a fény felé!Ha kitárod a szíved és megtisztítod elméd ,akkor megtalálod az örök boldogsághoz vezető utat.Most men gyermekem.Ommmmmmmmmmmmmmmm.
2010. máj. 2. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer taliztatok az nem is igazi kapcsolat.Szerintem hagyd a pi-be és keress olyat aki közel van hozzád!
2010. máj. 2. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne higgy neki, úgy úgysincs értelme, ha nem találkozok. Velem is hasonló történt, csak mi anno tényleg együtt voltunk. És amikor nemrég felvetette, hogy szeret stb, utána mondtam, hogy jó, próbáljuk meg. Már is nem kellettem :D
2010. máj. 2. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet tényleg le kellene zárnom,de nagyon szeretem őt! Szeretnénk mi találkozni,csak nehezen jön össze,a távolság,meg a munka miatt.
2010. máj. 2. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Mi is szerettünk volna, de mindig közbe jött valami. Vagy pénz vagy idő nem volt. Úgyhogy szépen ki lettem dobva kétszer is, mondván, hogy ő nem bírja így.
2010. máj. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!