Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocak kérdés? (többi lent)

Pocak kérdés? (többi lent)

Figyelt kérdés
19+4 hetes terhes vagyok 2. babámmal vagyok várandós és a pocim nem akar nőni..:/ uh-n minden rendben volt sőt még pár nappal nagyobb is :P legelőször kb 13 hetesen voltam először védőnőnél és ott mért haskörfogatot.. tegnap voltam nála másodszor és a hasam csak 2cm nőtt :/ más kismamáknak ilyenkor már gyönyörű gömbölyödő pocijuk van én meg úgy nézek ki mintha dagadt lennék nem gömbölyödök.. vajon mennyit kell még várnom hogy nekem is szép pocim legyen?
2012. aug. 9. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne aggódj! Teljesen alkati dolog, h mikor látszik! Nekem így alakult! a 21.héten pólóban alig vették észre a pocimat! és a végére se lett óriási, szóval nyugi! Hidd el a terhesség végén már azt kívánod, bár kisebb lenne :D

Az alsó sor rosszul van írva hetek szempontjából, de a lényeget látni fogod!

[link]

2012. aug. 9. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Alapból molett vagy? Bocsi a kérdést, de a kérdésed indukálja. Mert, ha igen, akkor picit később lesz látható a terhességed.
2012. aug. 9. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Aki nem vékony, annak nem látszik olyan hamar, ezen ne parázz! A végére lesz neked is gigapocid, ne aggódj! :)
2012. aug. 9. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Ez a test alkattól is függ aki erősen molett vagy van némi túlsúlya.később látszik meg a várandóság.én mikor terhes voltam rajtam csak a 32héten mondták volna meg hogy terhes vagyok,rajtam volt +10kg amikor terhes maradtam,szerintem ezért.
2012. aug. 9. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem 21 hetesen 95 cm volt a pocakom, 6 hétig nem mutatott változást a mérőszalag, pedig látszólag sokkal nagyobb a pocakom. Ugyanott mérem minden alkalommal, Párom segít. Hétvégén 27 hetesen +2 cm-t mutatott. Ma megértem kíváncsiságból és már 99 cm volt.

Ne foglalkozz azzal, hogy mit mutat a mérőszalag!

Boldog babavárást

27+5 hkm

2012. aug. 9. 14:31
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. hát van rajtam egy kis zsír de inkább a derekamnál a hasam mindig lapos volt...
2012. aug. 9. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:
első válaszolónak köszi a linket :-)
2012. aug. 9. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vékony testalkatú vagyok, de mégis nehezen indul(t) be a hasam. Betöltöttem a 34. hetet, és most kezdek terhesnek látszani. De épp két napja voltam orvosnál, ahol egy kismama megkérdezte, hogy hány hetes vagyok. Már mosolyogtam, mielőtt kimondtam. Teljesen meg vannak lepődve az emberek, amikor közlöm, hogy hol tartok. Eddig +4kg-nál tartok. A baba méretei tökéletesek. Valószínű én fogytam a saját súlyomból terhesség alatt. Úgyhogy csalóka ez a 4 kg, de a lényeg, hogy a hasam sem túl nagy, mégis minden rendben van! Biztos nálad is minden okés! :)
2012. aug. 9. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, most már mondhatom, totálisan függ a terhességtől magától is. Első alkalommal nálam még a huszon x-edik héten is épphogy látszott. Tényleg, mindenki meglepődött, mikor megtudta. Most meg - a másodiknál - 17-et töltöm és már nagy, jól látható. Vékony testalkat vagyok, ugyanennyi voltam első teherbeeséskor is.

De, akkor a fundusban (fenn) helyezkedett el a méhlepényem, most pont a hasfalnál. Gondolom, ez is sokat számít.

2012. aug. 10. 14:45
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem is a fundusban van.. hát majd csak egyszer nőnikezd :-P remélem
2012. aug. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!