Akkor ez most hogyan is van? 34 hetesen mennyi az a súlygyarapodás, ami konkréttan a baba miatt van?
ez is csak elméleti.. úgy olvastam, hogy a 30.hét után hetente 200-300 grammot gyarapodnak a babák. teljesen mindegy szerintem, hogy mennyi az annyi, most már hamarosan vége, ne ezen agyalj, hanem egyél, hogy hízhasson a babád!
boldog babavárást!
Én eszek rendesen mindent, amit éppen megkívánok, igaz mértékkel, de semmit sem vonok meg magunktól. :) Mostanában viszont nem nagyon kívánok semmi mást csak görögdinnyét, kopasz barackot és sárgarépát, de ezeket minden mennyiségben, ja és a tejet. :)
Jelenleg 33 hetes 5 napos terhes vagyok és 4 kiló hízásnál tartok. A baba kb súlya 2400 gramm.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a 34. hét környékén mi mennyit nyom, ami a baba miatt van? Illettve kb mennyi jön majd még fel? ( a fiammal nem híztam sokat, ami a szüléssel le is ment egyből, vele az utolsó kb 4 hétben nem híztam semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!