Ha megszületik a Baba Ti külön szobában vagy magatok mellett szeretnétek ha lenne a kiságy?
Az első baba velünk aludt egy szobában, de saját ágyban, és bizony rá kellett jöjjek,hogy zavarja a tv, és mi is, így kapott külön szobát 4 hónaposan.
Most 21 hónapos lesz, hónap végén érkezik a kistesó. Egy szobába lesznek(remélem majd működik is). De van ott nekem egy kanapé, hogy szopizáshoz ne kelljen mindig átvinni hozzánk. Ha nem működik majd a csajok közt az együtt alvás,akkor gondolkozunk,szerencsére van még egy szabad szoba:)
nálunk a másik szoba nappali ként funkcionál. bár ha esetleg jön valaki úgyis a konyhában vagyunk. szóval szerintem majd a nagyszoba lesz a gyerek szoba. gondolkozunk galériában is abban a szobában.
de mikor nagyobb lesz szeretnék költözni egy nagyobb lakásba, esetleg kertes házba. meglátjuk milyen lesz az anyagi hátterünk.
hát, #11-es, kívánom hogy legyen szerencsétek!
Nekem is két lány van, a gyerekszobát azelőtt sikerült megcsinálni, hogy a kisebb megszületett, a nagy akkor volt két éves, addig velünk aludt egy szobában a saját (nem kis)ágyában. Délutánonként aludt a gyerekszobában egyedül, de éjszaka nem akart, ugyhogy amikor megszületett a kicsi, a nagyobb apukával aludt a gyerekszobában, én a kicsivel a másikban. Kb. 6 hónapos korától a kicsi átkerült a gyerekszobába, úgy gondoltuk, majd együtt alszanak... Hát nem! A kicsi egyedül a gyerekszobában, a nagy meg még mindig a miénkben....(4 és 2 évesek)
14-es!
majdcsak leszokik róla! öcsém 6 éves koráig aludt anyuékkal, már nem emlékszem hogy szoktatták a saját szobájába, de sikerült.
sok szerencsét és kitartás hozzá!
11. vagyok.
Hát remélem sikerül, több ismerősnél bevált. A nagyobbam velünk nem tud aludni, soha nem aludt köztünk, így ő aszt szokta meg,hogy a saját szobájában alszik. Amitől én félek,az az,hogy a kicsi ha sír este, hogyan reagál majd a nagy.Bár olyan mormota, hogy mellette is lehetne robbantani:):)
Külön szobája van/lesz, és az első pillanattól fogva ott lesz. Ha éjjel lesz valami akkor ott van a szobában egy nagy fotel nekem, lábtartóval ami nagyon kényelmes.
Magunk miatt is, és a férjem miatt is külön fog lenni. Sajnos van a családban elöttem nagyon rossz példa h miért nem jó a közös szoba. Persze ha másképpen megoldhatatlan (helyszűke) akkor érthető.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!