Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megszületik a Baba Ti...

Ha megszületik a Baba Ti külön szobában vagy magatok mellett szeretnétek ha lenne a kiságy?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 11:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az első baba velünk aludt egy szobában, de saját ágyban, és bizony rá kellett jöjjek,hogy zavarja a tv, és mi is, így kapott külön szobát 4 hónaposan.

Most 21 hónapos lesz, hónap végén érkezik a kistesó. Egy szobába lesznek(remélem majd működik is). De van ott nekem egy kanapé, hogy szopizáshoz ne kelljen mindig átvinni hozzánk. Ha nem működik majd a csajok közt az együtt alvás,akkor gondolkozunk,szerencsére van még egy szabad szoba:)

2012. aug. 8. 12:21
 12/20 A kérdező kommentje:

nálunk a másik szoba nappali ként funkcionál. bár ha esetleg jön valaki úgyis a konyhában vagyunk. szóval szerintem majd a nagyszoba lesz a gyerek szoba. gondolkozunk galériában is abban a szobában.

de mikor nagyobb lesz szeretnék költözni egy nagyobb lakásba, esetleg kertes házba. meglátjuk milyen lesz az anyagi hátterünk.

2012. aug. 8. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha ide az albérletbe születik a gyerek (mert még csak tervszerű az egész), akkor mi az átmenetet fogjuk képviselni. Egy szobás a lakás, de galériás. Mi aludnánk fent, ő meg lent. Leendő apuka miatt nem aggódom: ő még egy diszkrét szőnyegbombázás mellett is békésen aludna.
2012. aug. 8. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:

hát, #11-es, kívánom hogy legyen szerencsétek!

Nekem is két lány van, a gyerekszobát azelőtt sikerült megcsinálni, hogy a kisebb megszületett, a nagy akkor volt két éves, addig velünk aludt egy szobában a saját (nem kis)ágyában. Délutánonként aludt a gyerekszobában egyedül, de éjszaka nem akart, ugyhogy amikor megszületett a kicsi, a nagyobb apukával aludt a gyerekszobában, én a kicsivel a másikban. Kb. 6 hónapos korától a kicsi átkerült a gyerekszobába, úgy gondoltuk, majd együtt alszanak... Hát nem! A kicsi egyedül a gyerekszobában, a nagy meg még mindig a miénkben....(4 és 2 évesek)

2012. aug. 8. 12:41
 15/20 A kérdező kommentje:

14-es!

majdcsak leszokik róla! öcsém 6 éves koráig aludt anyuékkal, már nem emlékszem hogy szoktatták a saját szobájába, de sikerült.

sok szerencsét és kitartás hozzá!

2012. aug. 8. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
4 szobás a lakásunk. Van egy hálónk, egy nappalink és 2 gyerekszoba. Kislányom most másfél éves, saját szobájában alszik, 1 hónap múlva születik a kisfiúnk, az ő szobájában van egy kanapé, én azon alszom majd az első 3-4 hónapban. Kislányommal is az első 4 hónapban aludtam együtt, akkor az ő szobájában volt a kanapé, most átkerül a picurhoz. Apa meg alszik a hálóban egyedül, 4 hónap után meg visszaköltözöm apához, a gyerkőcök meg maradnak a saját szobájukban.
2012. aug. 8. 13:36
 17/20 anonim ***** válasza:

11. vagyok.

Hát remélem sikerül, több ismerősnél bevált. A nagyobbam velünk nem tud aludni, soha nem aludt köztünk, így ő aszt szokta meg,hogy a saját szobájában alszik. Amitől én félek,az az,hogy a kicsi ha sír este, hogyan reagál majd a nagy.Bár olyan mormota, hogy mellette is lehetne robbantani:):)

2012. aug. 8. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Külön szobája van/lesz, és az első pillanattól fogva ott lesz. Ha éjjel lesz valami akkor ott van a szobában egy nagy fotel nekem, lábtartóval ami nagyon kényelmes.

Magunk miatt is, és a férjem miatt is külön fog lenni. Sajnos van a családban elöttem nagyon rossz példa h miért nem jó a közös szoba. Persze ha másképpen megoldhatatlan (helyszűke) akkor érthető.

31hkm

2012. aug. 8. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:
#14 vagyok: köszi a bíztatást!:) Az enyém is mormota, apuka is (még egyszer fel nem ébredt a négy év alatt, ha sírtak...). Azt mondja a nagyobb, hogy azért nem alszik ott,mert ha ő felébred, felébreszti a kicsit és akkor én morcos leszek (valami lehet van benne, mert a kicsi viszont ha felébred nehezen alszik vissza, 1,5 koráig volt hogy 2x is kelt éjjel.. akkoriban nagyon kivoltam, ha éjjel valaki/valami felverte), de hiába mondom neki, hogy nem leszek, és most kellen összeszokniuk, mert ha jön a harmadik, mehet a kutyaólba aludni, mert annyian nem fogunk a mi szobánkban elférni :))) Erre ő: jaj, anya, ugyse teszel ilyet!:DDD
2012. aug. 8. 14:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy szobában lesz velünk egyenlőre mivel a gyerekszoba a ház másik végében van, és ha nyöszörög éjszaka, meg sem hallanám, másrészt meg biztonságosabbnak érzem, ha ott lesz egy szobában velünk.
2012. aug. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!