Aki úgy altatja el a babáját, hogy a kiságy a nagy ágy mellett van és le van véve az oldalsó rács, az pontosan hogyan csinálja?
Én az ágyban altatom 9 hónapos kora óta, azótan nem hajlandó a kiságyban aludni. Én melléfekszem, és iszik teát, majd kap cumit, és igy alszik el. A szopásról leszokott kb. 3 hete, csak hajnalban szopik.
Én már régen leszoktattam a cicin alvásról, és hogy éjszaka szopizzon. Helyette kapott vizet v teát.
Ha éjszaka felkel, akkor visszaadom a cumiját, és alszik tovább, v iszik és alszik.
Most akarom megpróbálni, hogy leveszem a kiságy rácsát, és az ágy mellé huzom. Nem tudom jó lesz-e.
Én azt mondom, ami nektek jó, ugy aludjatok. Nekem van egy 7 éves fiam, aki iskolás, és én nem hagyom éjszaka bömbölni a picit. Párszor kipróbáltam, óránként felkelt a kiságyban, és mikor magam mellé vettem, egyből aludt. Akkor miért szenvedjünk?
A lányom nekem is sokáig cicivel aludt.14 hós korától nem szopizik,és azóta alszik el úgy ,hogy beteszenm a kiságyba,és ott maradok mellette amíg el nem alszik.
Mostanában a kezemet fogja.
Mikor a kiságy összevolt húzva a nagyágyal ö feküdt a saja´t ágya´ban,én meg mellette a nagyon.Volt hogy szinte hozzábújtam és úgy aludt el.Szerencse ezt már kinötte.Mára 19 hónapos,de a nagyágyba még mindég bejön minden éjjel.Van,hogy 1 órakkor,van hogy csak reggel 5 kor.De minden éjjel átkell raknom mellém,hogy aludjon tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!