A kiságy jó a konvektor mellett, ha az ablak is ott van?
Januári lesz a babám, és eddig úgy gondoltuk, hogy jó lesz a konvektor mellett, mert melegben lesz. Most viszont az jutott eszembe, hogy ha meg szellőztetek, jön rá a hideg?
Vagy ez butaság, mert úgyis felöltöztetem addig kicsit jobban?
Köszönöm a válaszokat!
Szia nekem is januári baba lesz, és eddig mi is úgy tervezzük hogy a radiátor elé rakjuk a kiságyat, ami felett az ablak van, mert az van az ágyunk mellett, talán ez a legpraktikusabb.
Ha szellőztetsz az első hetekben át viheted másik szobába, később pedig betakargatod
Szia. Szerintem inkább keressetek valami más helyet a kiságynak, mert nem tudhatod hogy mikor szökik a gáz a konvektorból és azt nem biztos hogy észreveszitek.
Nálunk is konvektor van, de mi a szoba másik végébe raktuk a kiságyat hogy belássa a szobát és hogy nem közvetlenül megy rá a meleg.
Sztem nem jó ötlet.
Eleve egy pici babának a szobájában 20-23 fok az ideális hő.Ha még oda is tolod a konvektorhoz nagyon melege lesz,meg amit fent is irtak konvektor,hát oda biztos nem de még radiátorhoz sem tolnám.
Semmiképpen!
Ne tedd meleg közelébe, mert inkább a normál, 21-22 fok a legkellemesebb nekik.
És ha akkor szellőztetsz, amikor a konvektor épp megy, akkor a külső szellőzőjéből (vagy mi a neve), visszacsaphat a gázszag, és még a lepedő, takaró, matrac is átveheti a gázszagot...
Tedd minnél messzebb a konvektortól!
én sem tenném közvetlen hő mellé. elég neki a 21 fok, nem kell 25-26 fok a szobába, amit sajnos nagyon sok helyen tapasztalok. ekkora melegben még a felnőtt sem tud aludni és nem is egészséges.
amúgy a konvektor zárt égésterű fűtőtest, ami azt jelenti, hogy nem tud szivárogni a szobába belőle a gáz, mint ahogy valaki fent írta (szakmabeli vagyok, tudom).
nyilván szellőztetni pedig úgy kell, hogy leveszed a konvektort mielőtt kinyitod az ablakot, hogy az égéstermék ne jöjjön be a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!