A munkahelyi stressz mennyire káros?
Hát nem használ... de engem is mindig megtalálnak a hülyék... szedj magne b6-ot, azt lehet, és szarj le mindenkit, légy boldog, vigyorogj, hisz babád lesz. Aztán ha végképp nem bírod és teheted, akkor szabi, ill táppénz.magaddal és a baával foglalkozz.
30
Gondolkodj pozítivan, és el fognak kerülni a hülyék! Ha úgy ébredsz fel minden reggel, hogy azt gondolod, hogy szép napod lesz, szépen fejlődik a babád, és nem lesz semmi akadálya a mai boldog napodnak, akkor be fog válni, csak higgy benne, és meglátod úgy alakul majd a környezeted.
Próbálj sokat lazítani! Egyébként tényleg árthat a babának a sressz!
Szia!
Én is bankban dolgoztam,de már táppénzen vagyok,mert elegem lett nekem is a sok hülyéből és nekem nem ér annyit,hogy a stressz miatt valami beja legyen a gyerekemnek!Úgyhogy egy kis keyges hazugsággal eljöttem táppénzre (az orvosom kiírt,mert nyílik a méhszáj) és így senki sem haragudhat rám igazából!Tudom,hogy nem volt szép dolog,de a gyerekem az első!De azt hozzáteszem,hogy én azért a 19. hétig dolgoztam!De ezt majd te eldöntöd,hogy mi a jó nektek!Boldog babavárást!
23 hetes km
A munkáltatónak szerintem mindenképpen jelezni kell a megnövekedett munkahelyi stresszt. Ennek talán legjobb formája, ha felkeresed a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatóját a banknak. Ők azért vannak, hogy a Te egészségügyi érdekeidet képviseljék; és az terhesség esetében különösen fontos.
Az új törvényekbe bele is fogalmazták a munkáltató részéről szükséges lépéseket a stressz csökkentése érdekében:
Természetesen az üzemorvos nem árulhat el semmilyen orvosi információt a munkáltatónak, így megváltozott állapotodat sem, viszont segíthet tanáccsal és a HR-rel való kommunikáción keresztül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!