Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ettől baja a Babámnak?...

Lehet ettől baja a Babámnak? Veszélyeztetett terhesség?

Figyelt kérdés

Az EKG-m rossz lett. a háziorvosom szívritmus zavarra gyanakszik. Ez ugye nem árthat a babának?

emiatt veszélyeztetett terhes lehetek?

csak csütörtökön kapok eredményt, nagyon félek...

2012. aug. 7. 23:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

holnap tudom meg a laboreredményeket, pénteken megyek védőnőhöz, megkérdezem őket, hogy szerintük érdemes e elmenni máshova. ha azt mondják igen, akkor hétfőn azzal kezdek. szerencsére az anyagiakkal nincs probléma, főleg hogy az egészségünkről van szó.

nem szedek magnéziumot, de a kardiológián a nő ajánlotta, főleg, hogy az a keményedések, görcsök ellen is hatásos.

ere is rákérdezek, hogy milyen fajtát ajánlanak.

2012. aug. 8. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
#7 vagyok: én a magneB6-ot szedtem, az én babám elindult idő előtt 35. héten, de már előtte is 3*2-t kellett szednem, utána 3*3-at, és elég nagy tabi, írták többen, hogy a Béresben sokkal több mg. magnézium van, abból elég kevesebbet bevenni, meg talán minőségibb is (ez is lehet szempont) drukkolok neked, hogy ne legyen gond, de feltétlen írj, h mit mondott a védőnő! És addig próbáld meg elterelni valami nem megerőltető dologgal a figyelmed :))
2012. aug. 8. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: mármint az orvos mint mondott bocsi:))
2012. aug. 8. 12:21
 14/14 A kérdező kommentje:

ma megyek dolgozni, akkor nem lesz időm ezen rágódni, holnap meg délután már tudni fogom az eredményt, addig meg már kihúzom idegileg. :)

holnap estefelé megírom mi volt.

köszönöm az aggódást és a törődést, jól esik nagyon!

2012. aug. 8. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!