Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól, és mivel kenjem a...

Mikortól, és mivel kenjem a hasam a striák megelőzésére?

Figyelt kérdés
Gondolom eleinte jó a sima testápoló, aztán 10-12. hét körül kell elkezdeni speciális krémmel? Melyiket válasszam? Tapasztalatok?

2012. aug. 7. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én babaolajjal kenem/kentem. Nem is jött elő egy csík sem, bár genetikától is függ.

36+3 hkm

2012. aug. 7. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Sztem mindentol jobb a babaolaj,amit mar elejetol kezdve is kenhetsz. Mindennap,korkorosen a borbe maszirozva.
2012. aug. 7. 21:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Tényleg a kakaóvajról is hallottam, és a gyógyszertárban egész jó áron kapható. Csak nagyon macerás kenni, mert össze van állva.
2012. aug. 7. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Olivaolaj, körömvirágkrém,plusz belülről schüssler sót szedtem, nem lett csíkom, pedig anyukám hasa tiszta csík

[link]

2012. aug. 7. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
A genetikán múlik, teljesen mindegy, hogy mit kensz rá! Ha hajlamos vagy a kötőszöveti gyengeségre, akkor aranyat is kenhetsz rá, nem fog segíteni, ha amúgy szerencsés alkat vagy, akkor meg ha nem kennéd sem menne szét. Minimálisat sem tudsz rajta változtatni, mert nem ezen múlik. Ez csak placebo, meg az érzés, hogy mégis csak tettél valamit.
2012. aug. 7. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Lényegében kb. bármit kenhetsz rá, mivel 90%-ban a genetikán múlik..
2012. aug. 7. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Ki lehet próbálni, de szerintem is genetika!

Barátnőm a legelejétől kente magát, mégis tele lett csíkokkal, én kb. egyszer ha bekentem magam mégsem lett egy darab sem, pedig rengeteget híztam.

2012. aug. 8. 04:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is kentem magam,mégis reped szét alul...Ha hajlamos vagy rá,akármit teszel szétreped.
2012. aug. 8. 07:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 8. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Én soha nem kentem semmivel, 3. babát várom, egyetlenegy csíkom sincs sehol, remélem már nem is lesz :)

Kipróbálhatod, de szerintem nem ezen fog múlni. Ismerek olyan kismamát, aki kente éjjel nappal, mégis teljesen szétrepedt.

36 hkm

2012. aug. 8. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!