Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen krémet /olajat...

Ti milyen krémet /olajat használtok a striák megelőzésére? DM-es babylove Mama-ról hallottam, hogy jó, de hasonló van vaj formájában is. Nektek melyik jött be?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én ezt a Dm-es olajat használom amit írtál, árban is nagyon jó és nekem egyenlőre nagyon szép a hasam is, egyetlen striám sincs :)Úgyhogy én ezt ajánlom.

14hkm

2012. febr. 29. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem egyik sem, mély lila csíkjaim is lettek, pedig mindenap 2x kentem magamat mindent kipróbáltam olyan krémmel is kentem magamat ami 10000Ft volt de egyik sem használt. barátnöm 30 kilót hízott és egyetlen csíkja sem lett.
2012. febr. 29. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a babylove (krém) és az alverde mamaglükk vajat használom felváltva! Nekem 1 db. csíkom nincs! Úgyhogy nekem bevált, illetve én az egész testemet kenem a krémmel, nem csak a pocimat!

Üdv: 38hkm

2012. febr. 29. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként sokan mondják h alkati kérdés ez is, ill. hogy kinek mit bír a bőre. A barátnőm is kente magát drága kence-ficékkel, mégis nagyon csúnya lett a hasa. A sógornőm abszolút nem kente magát, csak a 32. héttől, még sem lett egy darab striája sem...
2012. febr. 29. 08:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Én hébe-hóba kenem magam csak egy Avonos testápolóval, ami csak egy alap testápoló, tehát nem stria elleni. Egyelőre nincs a pocin semmi csík, de ahogy a többiek is írták, ez inkább alkati kérdés szerintem.

27 hkm

2012. febr. 29. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, én végig kentem, Vichyvel és mindenféle kakaóvajas, olajos csodákkal, a 28. hétig semmi nem volt, majd 2-3 napja, a 29. héten a szemem láttára repedt szét egy helyen a manó egy nagyobb fordulása után. Egyelőre az az egy maradt, de elveszett a bizalmam az ilyesmik iránt. :))
2012. febr. 29. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem az elsőnél, hogy nincs egy striám sem, aztán megszületett a lányom és kiderült, hogy a stria olyan helyen van, ahol terhesen nem vettem észre: a hasam alján, ami csak akkor látszott, amikor megszületett a baba. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó 2-3 hét a legdurvább, akkor, mintha pumpálnák a gyereket, olyan ütemben nő, na ekkor jönnek elő, ha előjönnek. Én a másodiknál nem izgatom magam, ha lesz hát lesz (újabb, egész jól kifehéredik egy idő után.
2012. febr. 29. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig még nincs csíkom. Én Avent stria ellenivel kenem. Brendonban 2500ft. 36.hetes vagyok.
2012. febr. 29. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindkettőt kipróbáltam.Először a Dm-es babylove olajat használtam minden este fürdés után.Most váltottam a szintén Dm-es mamaglück vajra, mert kb a 16. héten megjelent az első csíkom és azóta folyamatosan jönnek újabbak:((Most meg már tényleg olyan mintha fújnák fel a hasam, napról napra nagyobb.)Szegény bőröm..

Sajnos az szerintem is genetika és csak saját magunkat nyugtatjuk a kenegetéssel.Én eddig 12 kilót híztam ami nem is látszik rajtam.

36hkm

2012. febr. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!