Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi használ a striák ellen?...

Mi használ a striák ellen? Van valami megoldás a megelőzésére?

Figyelt kérdés
16 hetes kismama
2007. dec. 11. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad túl sokat hízni (12-15 kg max) és végig kenegetni kell az érzékeny területeket (has, comb, mell), az utolsó hónapban akár napi kétszer is. Nekem a szokásos testápolóm is bevált 2 gyereknél. Utólag már nem lehet velük semmit kezdeni. Jó babavárást!
2007. dec. 11. 12:05
 2/3 anonim válasza:
Én azt hallottam olíva olajjal kell kenni, és az nagyon jó megelőzésre.
2007. dec. 19. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Kenegesd sokat már mostantól.Sokan mondják az olivaolajat,de vannak kimondottan erre a célra kifejlesztett krémek is.Biztosat senki nem tud igérni sajnos.Aki hajlamos rá,annak mindenképp lesznek,maximum csökkenteni lehet őket a folyamatos kenegetéssel.Egy ismerősöm örült,hogy nem jöttek ki a csíkok,majd az utolsó héten teljesen szétrepedezett sajnos.Utólag már csak műtéttel lehet helyrehozni,de egy vágás akkor is látszani fog,amit a bugyi takar.
2008. jan. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!