Van valami megoldás kisfiam kiálló fülére?
Nem olyan vészesek ezek a műtétek és nagyon szépen meg tudják csinálni.
Azt szokták javasolni, hogy még egészen fiatal korban csináltassák meg a gyereknek mivel ha elkezdődik az óvoda vagy az iskola akkor sokat csúfolhatják és már ez is maradandó lelki gondokat okozhat a gyereknél.
Egy egyszerű kis plasztikai műtét.
Pont a múltkor volt vendég egy plasztikai sebész a tévében egy műsorban,és ő nyilatkozta,hogy igen gyakori vendég nála elálló fülű gyermek,és gond nélküli a gyógyulás.
Azt mesélte,hogy általában túl későn mennek,mert akkor jutnak el a műtétig,mire e gyermeknek óriási lelki problémát okoz,és olyankor már a gyerek kevésbé fél a műtéttől mint a szülő,mert már annyira akarja a javulást!
Szerintem nyugodtan csináltassátok meg.
Érdeklődjetek több helyen is,és utána döntsetek mind arról hogy mikor legyen a műtét mind pedig arról hogy melyik orvos csinálja.
Én még tuti nem műttetném!
Még simán visszaállhat neki. Nem is tudom,hogy így megcsinálják-e,hogy még ennyire kicsi és sokat változik teste!
Barátnőmnek gyerekkorában iszonyatosan elállt. Most 28 éves és meg nem mondanád,hogy valaha hogy állt a füle! Szinte teljesen visszaállt!
Megműtik simán ilyen pici korban is. Nem sokkal komolyabb, mint egy nyelvfék metszés. Mármint azt az én fiamnak valamiért nem csinálták meg nagyon kicsi korában, csak 9 hónaposan, de akkor már altatásban. Az sem volt egy nagy dolog, reggel bementünk a kórházba, délután már haza is mehettünk.
És tényleg nagyon sok kisgyereknek megcsinálják a fülét, minél kisebb korban, annál jobb. Ismerek olyan felnőttet, akinek kiskorában volt ilyen műtétje, ma már a helye sem látszik.
Szia!
Mind a két kisfiamnak kiáll az egyik füle picit/örökölték.
A nagyobbik tavaly volt 6 éves,akkor ajánlotta fel az orvos,hogy "levarrja" neki,de még várni akarok vele.
Ha később őt zavarja,akkor 18 éves kora előtt elmegyünk a műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!